Kun je maar geen genoeg krijgen van LiveLifeGorgeous? Volg ons dan via YouTube, Bloglovin, Facebook en Twitter!

Kun je maar geen genoeg krijgen van LiveLifeGorgeous? Volg ons dan middels diverse Social Media kanalen! Zo hoef je nooit meer iets te missen en blijf je altijd van alles op de hoogte! Daarnaast vind je op deze pagina’s vaak ook extraatjes en leuke (persoonlijke) nieuwtjes. Genoeg leuks om te volgen dus. 😉

Zo hebben we BLOGLOVIN. Met deze handige website mis je nooit meer een artikel van ons! Via BlogLovin kun je namelijk blogs ‘volgen’ en BlogLovin houdt dan automatisch alle updates voor je bij! Zo hoef je nooit meer iets te missen en ben je altijd van alles op de hoogte! Handig!

Natuurlijk hebben Martine en ik ook TWITTER. Misschien zijn we een tikje Twitticted, maar ach. :) Regelmatig twitteren we over ons leven, nieuwtjes op beautygebied en houden we chats via Twitter. Martine kun je hier volgen. En klik hier om Willemijn te volgen. Tot Twit’ze!

Dan heeft LiveLifeGorgeous natuurlijk ook nog een officiële FACEBOOK-pagina. Klik hier om ‘m te vinden. Op onze Facebook-pagina houden we winacties, geven we previews van komende artikelen en delen we nieuwtjes.

En last but not least, heeft LiveLifeGorgeous uiteraard een YOUTUBE-kanaal. Hierop postten we alle filmpjes die we maken voor LiveLifeGorgeous. Wist je dat er al bijna 200 filmpjes online staan? En het leuke is dat wanneer je je abonneert, je de filmpjes vaak nét even wat eerder te zien krijgt dan hier op de website!

Volg jij LiveLifeGorgeous al via een of meerdere van deze kanalen? Zo ja, waarom en wat is jouw favoriete kanaal? Zo nee, waarom niet? Geef ons jouw feedback!

13 reacties

*~Patries~* -

ik volg jullie overal 😀 de site blijft het leukst, maar vind facebook ook erg leuk…

Rachel -

Super leuk nu alleen de site nog smartphone vriendelijk.

Lisa -

Volgde jullie al bijna overal en nu ook Facebook 😉

Barbara -

Yay, hoe meer LLG hoe beter! 😀

Willemijn -

Hihi hooray! :yay:

retro-elke -

Leuk! Ik volg je op bloglovin! :)

Jeske -

Tof, misschien moeten jullie ook een “like” button (van bloglovin) toevoegen aan jullie blog, dan kunnen we makkelijk stukjes terug vinden door ze te liken.

Willemijn -

Goed idee, ga ik doen!

Esther -

Ik volg jullie al bijna op alles! haha

Germa -

Ik volg jullie op alles, maar ik wist niet dat jullie ook facebook hadden. Ik ga het gelijk like’n! 😉

milou -

Top! Nu kunnen we nog meer genieten van LifeLiveGorgeous :-)

Bee -

Leukleukleuk! alleen jammer; ik heb alleen facebook. Maar op youtube zal ik zeker kijken! Maar ik heb nou eigenlijk nog een vraag; Gaan jullie nog een ‘Back to School’ filmpje maken? zou namelijk supertof zijn! & Waar kan ik de vorige back to school filmpje vinden; die kan ik namelijk niet meer vinden

Reageer ook