Disney Make-up Tutorials

Door Martine

Waar blijft de tijd dat ik lekker op de bank zat met een bakkie thee, Kittekatjes en een leuke Disneyfilm? Niet iedereen houdt van Disney, maar ik kan zeggen dat ik toch wel een groot fan ben! Thuis hebben wij bijna alle videobanden, hoe nostalgisch! Nu kwam ik laatst op YouTube makeovers tegen van Disneyfiguren! Leuukkk! Dag zondagmiddag! Mijn brein ging aan de slag en mijn handen jeukten…want eh…dit wil ik ook weleens proberen alleen weet ik niet wie ik dan na zou moeten maken? Maar gelukkig hebben wij toch aardig wat bezoekers hier op LiveLifeGorgeous, dus aan jullie de vraag: Welk Disneypersonage wil jij zien in een makeup tutorial van mij? Je mag van alles kiezen, als het maar wel een vrouwelijk persoon is ;). Dus ook geen kat ofzo haha. Ik ben benieuwd en kijk gezellig mee zou ik zeggen naar de YouTube guru’s hieronder. Die kunnen er wat van!

Omg, ik ben zoooooo’n huge fan van Promise Phan. Ik vind haar belachelijk goed en ben echt jaloers op hoe zij dat allemaal doet! Love her!

En hebben jullie al besloten welk Disneypersonage je van deze amateur wil zien? Om het geheugen op te frissen kan ik er wel een paar opnoemen: Jasmine, Belle, Ariรซl, Sneeuwwitje, Mulan, Pocahontas, Megan (Hercules), Doornroosje, Tinkerbell (haha), Assepoester, Esmeralda (Klokkenluider), Tiana. Het mogen natuurlijk ook slechte dames zijn: Cruella de Vil, Malefide, De Boze Koningin, Ursula…

Wie gaat het worden? Leave a comment!

43 reacties

Melissa -

rapunzel of sneeuwwitje zou wel leuk zijn ๐Ÿ˜‰

Evelien -

Jaaa, zij is echt heel goed <3

Monique -

Disney blijft leuk! :yay:

Eline -

hoe leuk zeg!

Rachel -

Super leuk vind Disney echt super leuk… De look van Tinkerbell lijkt me leuk :)

Silva -

Ik stem voor Mulan! Ze is echt mijn favoriete disney karakter :)

meisje -

ursula, want je kunt zien dat de veel makup op heeft, dus kan de look iets opvallender worden. maar ik vind eigenlijk alles wel leuk hoor! ๐Ÿ˜‰

Bo -

Rapunzel is ook erg leuk! Van de film Tangled!

Lisa -

Ah, ben echt een hele grote fan van Disney <3 Wat ben ik blij dat ik met die goede oude klassiekers ben opgegroeid, hoera voor de 90's ๐Ÿ˜€ Ik zou wel graag Belle of Pocahontas van je willen zien ๐Ÿ˜€

Cari -

Het zou leuk zijn als Willemijn ook wil meedoen. Ik vind haar wel iets van Mulan hebben. En jou, Martine, vind ik een echte assepoester. Ik ben benieuwd! Ik weet gewoon zeker dat het weer hilarisch wordt.

ilse -

ik zou het liefst cruella de vil of belle zien

Cynthiiaa -

Wauw, ik volg Dope2111 ook, en haar looks zijn gewoon enggoed. :’)

Martiniii -

Ja geweldig he! zij is echt The Queen..en die volle lippen van haar..jaloezie ๐Ÿ˜›

BeautyPrincess -

Cruella de Vill, ja die zou echt tof zijn.

Sofie -

ik vindt doornroosje echt super leuk!! vroeger was het altijd me favo prinses omdat ze een roze jurk droeg hahaa, :happy:

jet -

ik vind het supper leuk van die snow white is van haar zus michellephan die maakt ook filmpjes op youtube:D

*~Patries~* -

super gaaf dit zeg, ik ben helemaal weg van assepoester en belle…! Ben benieuwd wie je gaat kiezen

Marcella -

Tinkerbell of malefide daar stem ik voor! Maar als je echt een uitdaging wilt dan zou het ook heel leuk zijn om pinokkio te doen, daar vind je echt amper iets over op youtube. (pinokkio is geen meisje ik weet het) Dus ik stem voor pinokkio maar als dat toch niet mag, tinkerbell en malefide.

Martiniii -

Zo Pinokkio is idd best een opgave..Leuk bedacht! misschien leuk voor een beautyblogger die meer ervaren is, zoals Serena ๐Ÿ˜‰

Linsey unebeauty -

Die laatste! Zo leuk!

Jeske -

Tiana of Rapunzel, die zijn nog best nieuw dus dat is wel leuk.

Esmay -

Ik volg hun ook beide en ik vind Promise zo goed he!
Wat dat meisje allemaal wel niet na kan maken!

Janne -

woww wat een mooie tutorials!

Laura -

Ik ben ook echt disney fan! Ik kies voor Belle want zij is mijn lievelings princess!

LottedeJ -

Ik roep nu heel hard: ASSEPOESTERRRR! Mijn favoriete Disney prinses!

Tamara -

Disney films zijn gewoon erg leuk :yay: Zelf vind ik Mulan erg leuk, dus zou daar wel een look van willen zien

femke -

tinkerbell

Desirรฉe -

Er zitten echt enorm mooie filmpjes tussen, kan soms uren op YouTube rondkijken ^^

charile -

Super gaaf!
x

Jessica -

Assepoester ๐Ÿ˜‰

Charlotte -

Nice! Heb je trouwens de sneeuwwitje tutorial van SImply Suzy gezien? Die is ook tof, en supergoed draagbaar!

Martiniii -

die zal ik ook eens bekijken! bedankt voor de tip!

Brechtje -

Wat leuk, mij lijkt het erg leuk om Cruella de Vil te zien! ๐Ÿ˜€

femketje -

echt leuk om te zien!
ik stem voor cruella ๐Ÿ˜€

renate -

Tinkerbell lijkt mij ook erg leuk om te zien hahaha!

Marleen -

Ik stem voor Cruella de Vil of voor Tinkerbell. Ben benieuwd waar je een tutorial over gaat maken! Leuk bedacht ook ๐Ÿ˜€

Miranda -

Ik vind ze echt alle 3 erg mooi.

Ellen -

Ik ben zelf wel fan van assepoester en tinkerbell (die van peter pan dus).
Maar eigenlijk zijn alle disney figuren wel leuk toch? Succes alvast, ik ben benieuwd wat het wordt.

Silvia -

Kandee Johnson heeft ook een flinke lijst met Disney figuren. TinkerBell is leuk. Ben benieuwd. :yay:

Paola -

Superleuk artikel! Ik hou van Disney!

Alyssa -

Echt supercool! Ik hou echt van Disney, dus dit vind ik erg leuk.

isaa -

Malefide haha! met die super zwaar opgemaakt ogen enzo! lijkt me echt vet. I love promise en michelle phan too haha

Samantha -

Oeh, leuk! Ik volg Michelle en Promise beide en ik vind Promise inderdaad erg goed! Wat een talent heeft die meid!

Het lijkt me leuk om Tinkerbell, Belle en Cruella de Vil te zien! Al hoewel elke lijkt me wel leuk. :haha:

Reageer ook