MAC Quite Cute Release: foto's en swatches!

Vandaag, 2 april, was het zo ver! De langverwachte Quite Cute collectie van MAC werd gereleased! Martine en ik keken ontzettend uit naar de collectie, met name naar de blushes met zo’n leuk hartje erin! Dit had een hoge heb-waarde! Om 20 over 9 stond ik samen met Martine, Renate (de zus van Martine) en Milou klaar bij de Douglas.

Eenmaal binnen kocht ik de ‘blush met het hartje’ in Giggly. Of nou ja, die kreeg ik cadeau van Martine omdat ik ‘binnenkort’ (uhuh, 24 april pas, haha!) jarig ben! Zo lief! Ik wilde ook nog een lippotloodje uit deze collectie, maar die waren nog niet binnen! Maar gelukkig komen ze in het vaste assortiment binnenkort dus dan sla ik dan wel in. Martine ging naar huis met de Sakura blush en Candy Yum Yum, een knalroze lipstick! Kijk mee naar ‘de buit’.

De blushes zijn echt super mooi. Sakura is lila/roze, heel mooi bij een lichte huid en hij matcht perfect met Candy Yum Yum! Giggly is een lieve zachtroze blush, die meer warm is in vergelijking met Sakura. Ook deze is mooi bij een lichte huid, maar staat ook goed bij een ‘medium’ huidje!

Martine’s trots, Candy Yum Yum! Dit is een matte, super felle roze kleur, bijna neon! Hij staat d’r echt geweldig! En als ik het goed heb begrepen blijft hij echt heel goed zitten. Hij overleeft prima een middagje op het terras! Love it! Martien, mag ik ‘m af en toe eens van je lenen? 😉

Candy Yum Yum, Sakura, Giggly

Zo, dit was de buit! Pretty!! Ik ben super blij met de blush en stiekem had ik Sakura ook nog wel gewild, die staat Martine zó goed! Maar ja, je kunt niet alles hebben he. Het was in ieder geval een geslaagd ochtendje shoppen met mooie producten! Als laatste nog even wat twitpics!

De dames van MAC zagen er trouwens weer fabulous uit, complimenten! Leuke striksjes in hun haren en de make-up, wauw! En o em gee, Candy Yum Yum staat Tjitske en Martine geweldig!

Meer informatie over de Quite Cute collectie vind je hier.

Heb jij nog wat gescoord van de Quite Cute Collectie?

47 reacties

Cindy -

Ik heb alle drie de blushes gekocht vanochtend! Ik had niet verwacht dat ze er nog zouden zijn! Ben zo blij :)

Martiniii -

Wow alle3?? GAAHAAF!

Jenn -

Mooie aankopen hoor!
Maar is nou van giggly(?) -de rose iig- het hartje gebroken?
Lijkt wel zo…zonde :(

Kim -

Wat zien die spulletjes er ontzettend leuk uit!

Priscilla -

Prachtige aankopen! Helaas heb ik geen tijd om naar de MAC counter te gaan (zit te ver weg) maar anders had ik ook best iets moois kunnen uitkiezen van deze collectie.

Laura -

Ik weet niet of meerdere mensen het al hebben gevraagd, maar komt deze collectie bij alle Douglas filialen in NL te liggen? En tot wanneer ongeveer? Want dan ga ik daar binnenkort snel heen! :heart:

Laura -

Oh ja en dan bedoel ik natuurlijk: bij alle Douglas filialen mét een MAC counter 😉

Willemijn -

Jep! Maar anders kun je altijd voor de zekerheid even bellen. Hoe lang hij blijft is niet precies te zeggen, meestal een paar maanden! :)

Vienna -

Jullie hebben naar mijn mening echt de mooiste producten uit de collectie gescoord!

SanneWierda -

Wat zit Martine’s haar leuk op die laatste foto!
Oh en die lichtroze blush! :love: HEBBEN!!

By Sjanty -

Ohh, die lipstick wil ik!!

Lovethatmakeup -

Nadat ik jouw swatches heb gezien van Giggly ga ik ‘m zeker halen :)

Aranka -

Wauw, wat een prachtige collectie! Had ik maar een MAC in de buurt om wat te kopen!

Maud -

Mooie aankopen! Ik ben vandaag ook meteen gaan kijken en heb de blush in Giggly gekocht :)

Jeske -

Oh die blushes zijn echt geweldig.

Samantha -

wooowww martine die lipstick staat je prachtig!!

Patty -

Ik heb alle 3 de lakjes. Verder sprak Nix me aan

Lies -

Zo’n super leuke collectie! Love it!

Lisa -

Oooh, die blushes zien er zo schattig uit en mooi ook 😀 Die Candy Yum Yum ziet er ook wel mooi uit en past erg goed bij Martine inderdaad 😀

Renske -

ik vind het zo handig dat jullie ook uit Groningen komen :) Want nu lees ik dus dat ze de potloodjes nog niet hebben, haha, hoef ik nog even niet heen 😀

Jorien -

Wat een mooie items! Ik vind die roze kleuren echt heel mooi 😀

Samira -

CUTEEEE <3

Jeanne -

Leuke foto’s zeg, ben wel erg benieuwd naar een foto van Martine met de Sakura blush, komt die nog? Vooral de foto van Tjitske en Martine is heel lief!

Noelle -

Die blushes zijn pretty :heart:

Sanne -

leuke spulletjes!

Astrid -

Ik heb zelf examens, dus kon ik niet gaan xs. Ik heb mijn zus in mijn plaats de Giggly blush laten halen. Ik hoop dat ik haar morgen zie, hij lijkt me zoooo gorgeous! Nu ik de swatches zie zou ik ook wel graag de Sakura blush hebben. Omg, Martine, die lipstick is jou echt op het lijf geschreven! ^^

Martiniii -

Dankjewel!! Ben zelf ook dolblij met mijn aankoopjes!

Silva -

Leuke producten, die lipstick is lekker fel!

Laura -

Ik hou van deze collectie! Heb helaas nog niks gescoord, want hier zit geen MAC in de buurt :( Nou kan ik het wel laten halen door iemand, maar wil de producten toch graag zelf voelen en uitproberen 😛

femketje -

wauw! die lipstick is gorgeous 😀

Lin -

Ik ben vandaag ook eventjes wezen kijken bij de Bijenkorf naar deze collectie. Ik heb het roze lakje meegenomen. Ice Cream Cake is een leuk lief roze kleurtje, maar ik had wel moeite met lakken. Ik mocht wat producten proberen om in de verleiding te komen, maar verder niets gekocht. :handkiss: Leuke haul :)

Eline -

mooie kleuren hoor!

Esmay -

Wauw, al die producten waren gewoon mooi!
Ik wou zelf ook die Giggly, maar goed kende niemand die toevallig vandaag naar een MAC counter stad ging dus helaas :(

PinkFairy -

Ik heb ook deze lippenstift gekocht!! En nog een andere en een lipgloss.. Blushes vond ik niet bijzonder gepigmenteerd, maar lipproducten… hier zat ik al een tijdje op te wachten.

Maria -

Geweldige lipstick, staat je super!

Ellen -

Wauw dat lijkt me een geslaagde buit. Ik ben niet naar eindhoven gegaan. Ik heb nog niks van mac en ik wil wel wat gaan halen, maar dan eerst van het vaste assortiment [die prijzen zijn lager toch?]
haha maar ik denk dat ik dan niet meer zonder kan en aangezien ik nu geen werk heb en dadelijk zorgverzekering moet gaan betalen in mei stel ik het steeds eventjes uit 😛

Eline -

De lippenstift is prachtig!

Daniëlle -

Het hartje van die ene blush is wat beschadigd, wat zonde =( Maar wel een superhoog hebben-gehalte inderdaad super mooi =D

Willemijn -

Inderdaad, ach ja… Ze kruimelen sowieso gauw vind ik, komt denk ik omdat ze mineralized zijn..

Franca -

is dat groningen ? :linlove:

Cindy -

Dat doe je snel, dit verslagje :-)
Ben vanmorgen naar Amsterdam geweest, moest en zou de Candy Yum Yum hebben, hij is prachtig !
De blushes zijn iets te licht voor mijn nw35 huidje, dus die laten liggen. Wel nog het mintgroene lakje gekocht.

Willemijn -

Hihi ja wil het jullie natuurlijk direct laten zien 😉

Melanie -

Wauw die lipstick is super gaaf! Ik wilde eigenlijk alleen een blush & wat nagellakjes maar misschien ga ik die lipstick ook wel halen!

Amber -

Wow die lipstick is echt fel! Mooie spulletjes. :)

Josephine -

Leuke dingen hebben jullie gekocht zeg! Echt heel lief van Martine dat je alvast je cadeautje kreeg, die blushes met een hartje erin zijn zeker mooi. Die lipstick is echt zo mooi, lekker fel, staat hun beiden inderdaad goed. 😀

Ariska -

Prachtige aankoopjes! En wat lief van Martine dat ze je alvast een pre-birthday present heeft gegeven! Daar ben je vast en zeker heel blij mee 😉

Reageer ook