What’s on it’s way: Boozyshop!

door Martine

Ook ik ben tegenwoordig lekker bezig met shoppen op het web. Eerlijk gezegd deed ik dat nooit, want tante Trien (ja, ik dus) heeft anno 2011 nog steeds geen internetbankieren. Dat komt omdat je bij ING dan weer perse naar het postkantoor moet om zo’n stomme code op te halen en ik vergeet dat telkens. Nouja, wie weet ga ik er binnenkort maar eens achteraan. Anyway, bij de Boozyshop kan ik lekker losgaan. Ik had al 3 pigmenten van NYX, en deze pigmenteren zo goed dat ik er wel een bruine variant van wilde hebben. Dus bestelde ik de kleur Mocha en Walnut. Deze zag ik (ik weet niet meer waar) bij een meisje die deze gecombineerd had op haar oog en dat vond ik echt mooi. Ik ben benieuwd!

Ook het NYX Jumbo Eye Pencil in Milk (die zag ik bij Willemijn) leek me een ideaal goedje als basis voor oogschaduw, dus die heb ik ook in mijn winkelwagentje gedropt. Ik had een oogschaduw die niet zo goed gepigmenteerd was, maar dankzij NYX Milk Pencil zag je de kleuren weer veel beter.

Ik zag ook in mijn (bescheiden) stashje dat ik geen vloeibare zwarte eye-liner heb. En die kan toch eigenlijk niet ontbreken? Ik ben dol op eye-liners met een vilten stift, omdat ik daar goed mee kan tekenen. Beter dan met zo’n harig kwastje. En ik wilde weleens wat ervaring opdoen met het makeupmerk Sleek. Ik kan niet wachten tot ik mijn spulletjes binnenkrijg en natuurlijk komt er dan een review/look met de pigmenten van NYX en de eyeliner van Sleek

Ik betaalde met verzendkosten maar €13,93. Echt geen geld dus voor 4 producten! Nu de kwaliteit nog afwachten… Binnenkort kan ik mijn stash weer iets aanvullen dus, joechei!

Wat is er naar jou onderweg?

27 reacties

Cari -

Ik ga binnenkort weer een bestelling plaatsen bij Lush.

Martiniii -

Meid, van oorbellen heb je er toch nooit genoeg ;)?

Michelle -

Bij mij zijn er nu 500 doorzichtige nepnagels onderweg vanuit ebay, €1,83 als ik het goed heb. :yay:

Marleen -

Leuke bestelling!
Naar mij is een armband en een paar oorbellen onderweg. Alsof ik er daar nog niet genoeg van heb.. :blush:

Tamara -

Leuke aankoopjes! Ik heb nog een aantal dingen van ebay die binnen moeten komen, ben altijd te ongeduldig daarmee xD

Sacha -

Bij mij is dr echt net een goodiebag binnengekomen met allemaal leuke make-up. Verder komt er niets meer deze kant op, want ik ben inmiddels echt blut.

Miss MATC -

Heel leuke spullen namelijk: 3 china glaze nagellaken + goodiebag, een leuke verrassing van een sieradenwebshop en 2 oogschaduws van papapal! KAN NIET WACHTEN!!

charile -

mooie spulletjes!
ik heb walnut ook….die is echt gepigmenteerd…maar 1 nadeel: enorm veel glitter!
ik ga binnenkort ook weer bestellen!

Tessa -

Ik krij binnenkort een NYX lipliner en een lipstick en een blendingbrush, ook bij boozyshop besteld!

Esmay -

Leuke dingetjes heb je bestelt!
Er is helaas helemaal niks naar mij onderweg haha!

Mandy -

Leuke dingen!
Ik heb wat dingen op ebay besteld (120 palette, portemonne, strikjes ring en strikjes oorbellen)

Martiniii -

Oohhhhh strikjesoorbellen :heart:

Vera -

Leuk om te lezen! Alleen vind ikzelf de Sleek eyeliner kwalitatief minder dan andere Sleek producten (zoals de blush)

Miranda -

Leuke bestelling, ik heb nu niet iets waar ik op zit te wachten ;p ik moet namelijk een nieuwe laptop halen, aangezien mijne niet zonder lader kan en ik moet hem mee nemen naar school en zodra hij geen stroom heeft valt die uit. Dus ik doe het nu rustig aan met m’n geld zodat ik snel een nieuwe laptop kan halen :)

De NYX pigments heb ik ook 😀 Ik heb een roze kleur pearl roze die is zo mooi, en ik vind de pigment ook erg fijn:D

Josephine -

Eigenlijk ben ik dan wel benieuwd naar jouw ‘bescheiden’ stashje Martine! :)

Martiniii -

Nou, binnenkort komt er een filmpje met mijn stash. Maar ik zweer het je, ik heb serieus een bescheiden stash :haha:

Sanne -

leuke dingen!

Voor mij is er op het moment niets onderweg.

Lisa -

Leuke bestelling, ben alvast benieuwd naar die nagellakjes 😀

Ehmmm, bij mij is er een ketting hopelijk veilig onderweg van de xoxiishop op etsy.com en dan nog een paar dingetjes die ik heb gewonnen, can’t wait 😀

carmen -

Oeh! Leuk om online te bestellen heh;-)
Toevallig heb ik ook net besteld bij boozyshop: een nieuwe INM topcoat, wat jumbo eye pencils, een glow in the dark nagellak van diamond cosmetics, een gebogen eyelinerkwastje, en een nagellakverdunner. En toen was ik weer blut;-)
Hopelijk komt het morgen al binnen!

Melanie -

Leuke bestelling! Boozyshop is echt een leuke webshop.

femketje -

mooie producten 😀 voor mij is er een grote bornprettystore bestelling onderweg XD maar dat duurd nog wel ruim een week

Lies -

Leuk! Ben benieuwd wat je ervan vindt. Ik kan echt niet meer zonder mijn milk pencil, en de pigmenten van NYX zijn ook top!
:)

Eline -

Er is niks naar mij onderweg helaas!

Eva -

Haha jij schrijft echt grappig Martine xD

Jeske -

Ja bij ons in de buurt zit ook geen fatsoenlijk ing kantoor waar je kan parkeren enzo (alleen een bij het station waar alleen van die betaalde plekken zijn en nog eens veel te weinig) dus daarom heeft m’n ma ook nog steeds geen internetbankieren.
Maar leuke producten heb je gekocht.

izza -

hoi!

de boozy shop en de NYX/Sleek producten zijn heel cool! Maar ik las dat over het internet bankieren ed. Nou het is dus zo at je via inet het kan aan vragen en je kan je mobiel nummer opgeven en dan krijg je op je mobiel die ”code” toegestuurd en hup invullen en klaar! Het is super handig! Ik weet het wat ik ben daardoor ook verslaaf aan online shoppen! Maar kijk es op de ING site, dat met die tan code ophalen hoeft echt niet meer! Alleen je mobielnummer nodig en klaar!

Sanne -

Ze heeft het denk ik niet over de tan codes, maar de code om je account te activeren 😉

Reageer ook