What’s on it’s way: AllCosmeticsWholesale en NonPareilBoutique

Na een lange, vermoeiende en licht humeur-verpestende dag is er niets (oke, bijna niets) beter dat shoppen! Maar ja, de winkels zijn al gesloten en dus zoek je je heil dan maar op internet (geen beroerd alternatief). Vandaag een ‘What’s on it’s way’ van mijn twee favoriete Amerikaanse webshops: AllCosmeticsWholesale (ACW) en NonPareilBoutique (NPB).

Bij NPB kocht ik afgelopen vrijdag twee ‘Matte Lip Cream’ (een vloeibare, matte, langhoudende lipstick die ik tegenkwam bij Karen), twee potloodjes van Pristige, twee Jumbo Pencils en twee oogschaduwpalletjes. Ik kan niet wachten tot ik deze order binnen heb! Ik betaalde ‘maar’ $50, wat maar €35 was, inclusief $10 verzendkosten. Best aardig toch?

Naast deze grote bestelling, verwacht ik ook nog een klein pakketje met daarin twee ‘Lip Tars’ van OCC. Lip Tars zijn een soort van vloeibare lipsticks. Ik bestelde Peagant en Hush. Hier ben ik zo ontzettend benieuwd naar! Ik heb voor een felroze kleurtje gekozen (Peagant, want: felroze is hot!) en een nudekleurtje. Zo heb ik twee afzonderlijke lipkleurtjes, maar kan ik ze ook mengen.

Reviews volgen uiteraard. Verwacht jij nog iets of heb jij onlangs nog lekker geshopt? Zo ja, wat was jouw buit?

23 reacties

kiki -

Ik vraag me af of de site http://www.nonpareilboutique.com betrouwbaar is? Weet iemand dat?

Esther -

ik had een vraag hoe duur zijn de verzent kosten bij:AllCosmeticsWholesale (ACW)?

Willemijn -

Zo tussen de 5€ en 10€ vaak :)

Jeske -

Oh ik hou van npb =D

melanie -

Mooie bestelling! En helemaal niet zo duur 😀

Man Teng -

Ik heb ook niet zo heel lang geleden spulletjes besteld bij AllCosmeticsWholesale met Michael Todd producten en L’Oreal hip producten. Ik was heel erg tevreden over het verzenden van de spulletjes! Ik ga daar zeker nog een keer iets bestellen!

Suzanne -

hush heb ik: heerlijk spul!

By Sjanty -

Ik verwacht wat spulletjes van Make Up Studio :)

Krista -

Hé grappig, dat paletje van WnW heb ik ook net afgelopen week besteld, via Ebay! Ben er vreselijk benieuwd naaar!

Marjolein -

Oh leuke dingen heb je besteld, ben benieuwd! Ik ben laatst “los” gegaan op eBay haha, uiteindelijk betaal je niet eens zoveel maar toch. Dingetjes om sieraden te maken en wat beautyspul :)

Myrna -

Die Soft Matte Lip Cream van NYX heb ik ook in Milan en die is zo mooi! En hij werkt ook nog eens fijn! Leuke aankoopjes!

Willemijn -

Oehh ben er zo benieuwd naar!! Blijven ze lang zitten?

Evelien -

Mooie producten, ik ben er zeker benieuwd naar!

Eline -

Oeh leuke dingen heb je besteld!

Anne -

Hele leuke bestelling!
Ik ben zelf ook erg benieuwd naar de liptars!

PinkFairy -

Waaauw wat cool! Bij deze 2 shops wil ik ook al een tijdje bestellen, maar het komt er steeds niet van 😛

Lies -

Ik neem ook altijd een kijkje op internet als ik een rot humeur heb of juist als ik heel erg blij ben 😉

Tessa -

Ik wil ook die lipcream in antwerp! En ik ga het sleek palette in storm, nyx jumbo eyepencil in slate en een nyx lippencil bestellen :) dat is een deal met mezelf, als ik genoeg gespaard heb.

Samira -

Leuk zo’n what’s on the way artikels! moet je vaker doen! :)

Miranda -

leuke producten. Ik verwacht nog de 88 palette en een kwast 😀

Charlotte -

Oooh, ik houd van die webshops! Ik ben trouwens erg benieuwd naar je review over de Hush Liptar, want het is een kleurtje waar ik erg benieuwd naar ben. Ik vraag me af hoe hij staat bij onze lichte huidjes 😀

Willemijn -

Ik inderdaad ook! Duimen dat ‘ie mooi is 😀

Manon -

Ik heb onlangs nog lekker geshopt! Heb een nieuw geurtje, nieuw horloge en een paint pot van MAC gehaald. :)

Verder zijn er ook nog een aantal sieraden onderweg vanuit china! Duimen maar dat die ook snel binnenkomen!

Reageer ook