Maybelline SuperStay 24h Color Lipstick

Maybelline komt deze maand met een nieuwe serie lipsticks, namelijk de SuperStay 24h Color Lipsticks. Dit zijn langhoudende lipsticks die bestaan uit twee stappen: kleur aanbrengen en glans aanbrengen. De lipsticks zijn een aanvulling op de SuperStay 24h Foundation, waar Maybelline vorigjaar mee kwam.

De lipsticks komen in verschillende kleuren, onderverdeeld in vier kleurpaletten: roze, paars, rood en bruin. Voor ieder wat wils dus! Uiteraard heb ik ook een paar lipsticks getest. Zijn het aan- of afraders? Dat kun je nu gaan lezen!

Allereerst de kleurenrange. Die vind ik mooi opgezet. Er zijn mooie, draagbare maar ook bijzondere kleuren geselecteerd. Ik heb zelf vier van de vele kleurtjes die er zijn. Vooral de roze en de paarse vind ik erg leuk. Inmiddels liggen ze in de winkel en heb ik nog meer mooie kleurtjes gezien. Zeker even een kijkje nemen waard!

De lipsticks bestaan zoals eerder gezegd uit twee kanten, twee stappen: de kleur en de balsem. Je brengt eerst de kleur aan, die je vervolgens een minuutje of twee laat drogen. De kleur zou zo goed blijven zitten door de Micro-flex technologie, die zorgt voor een ‘netweg van kleur’ die zich aan je lipppen hecht. Nadat je de kleur aan hebt gebracht, breng je de balsem aan. Die zorgt voor glans en verzorging. De balsem bevat onder andere wax, oliën en vitamine E. Het drogen is heel belangrijk, want als je te snel de balsem aanbrengt gaat de lipstick in de lijntjes lopen (wat mij overkwam tijdens het swatches) en blijft hij niet lang zitten.

De verpakking vind ik wel oke, maar niet denderend. Ik vind zo’n dubbelzijdige stick nooit zo praktisch. Ook is de inhoud vrij klein. Wel denk ik dat de verhouding tussen kleur en balsem goed is. De lipstick voelt comfortabel aan op de lippen, hoewel het zonder balsem wel een beetje plakkerig is. Het aanbrengen gaat (na wat oefening) heel makkelijk, de sponsapplicator werkt erg fijn.

260 Wild Berry (paars palet) – 195 Raspberry (roze palet) – 640 Nude Pink (bruin palet) – 444 Cosmic Coral (rood palet)

Van boven naar beneden: (paars palet) – 195 Raspberry – Cosmic Coral – 640 Nude Pink – 260 Wild Berry (bovenlip zonder balsem, onderlip met balsem)

En dan nu de belangrijkste vraag: hoe is het met de belofte, die 24 uur durende houdbaarheid? Goed! Oke, misschien geen 24 uur waarin een lipstick alles wat je lippen op een dag verdragen doorstaat maar zeker een uur of 6!Swatches die ik maakte bleven trouwens ruim 20 uur zitten, ook na een douche! Maybelline slaagt dus wel, kan ik wel zeggen! De kleur blijft écht urenlang zitten. Wanneer ik de kleur ‘s ochtends vroeg aanbreng kan ik er zeker van zijn dat hij tot de lunch perfect blijft zitten. Ook na de lunch zit hij er eigenlijk nog zo goed als op. Pas aan het eind van de middag is het tijd voor een nieuw laagje kleur. Ook zou hij een diner overleven. Hij blijft dus écht goed zitten! Yay! De balsem moet je wel meerdere keren per dag opnieuw aanbrengen, maar als die er even af is, is het niet zo erg want ook mat vind ik veel kleuren mooi. De balsem geeft een mooie glans, ruikt prettig en verzorgt je lippen. Hij zou ook kunnen werken als lippenbalsem alleen!

Mijn eindconclusie? Als je opzoek bent naar een langhoudende lipstick, is dit er eentje voor jou! De kleurenselectie is goed, de balsem geeft een mooie glans, de lipstick blijft daadwerkelijk lang zitten en hij heeft een aardig prijsje. Ze kosten namelijk €13,99.

Product: 58/60
Prijs: 15/20
Gebruiksgemak: 8/10
Verpakking: 5/10

49 reacties

a -

lipstick opsmeren is ook een kunst he 😉
hij is wel geweldig btw

Eline -

heel mooi!

Jeanne -

Vind het erg mooie kleuren! Ik zie wel dat de ene kleur je beter staat dan de ander. Zo vind ik Raspberry echt geweldig bij jou, maar Nude Pink zou ik je niet aanraden. Smaken verschillen, ik ben erg benieuwd naar de andere kleuren! :)

Mariel -

Ziet er goed uit! Zitten mooie kleurtjes tussen!

Jessica -

Ziet er goed uit, ik ga de acties in de gaten houden. Ik vind alle kleuren mooi staan bij je.

Tamara -

Wild Berry is echt zó mooi :linlove:
Hebben hebben!

Naomi -

Ik vind de kleurtjes niet zo mooi eerlijk gezegd.
Ook een beetje duur..

Samira -

Ziet er mooi uit ! En die verpakkingen ook !

Marcella -

Opzich is 15 euro niet echt goedkoop, maar als de kwaliteit zo fantastisch zijn misschien wel de moeite waard. Leuke review! 😉

TEddy -

Ik vind de kleur keuze mwah maar dat ze sowieso 20 uur blijven zitten spreekt mij wel aan!

Melanie -

Mooie lipsticks! Ik had hier zelf de oude versie van, maar die ben ik ergens verloren :( To bad want ze zijn echt gorgeous!

mariska -

Jeetje, wat een enthousiaste review! :) Ben nu heel benieuwd naar de formule :) Misschien dat ik Nude Pink ga halen.

Anne -

Hebben ze ook nude kleurtjes van deze lipsticks?

Marie -

Hey Willemijn, ik volg je site al heel lang. Ik wil je graag wat opbouwende kritiek geven. Ik vind je artikelen vaak wel goed maar ik vind je lipswatches en ooglooks superslecht. Ten eerste zijn je ooglooks altijd heel licht en ‘saai’, en ze zien er altijd hetzelfde uit. Dus dat is echt iets waarvoor ik niet naar jouw site komt maar andere beautyblogs check.
Verder vind ik je lipswatches altijd heel slordig en vies. Ik vind een best goede review maar door die vieze swatches ga ik ze niet meer kopen. Ik zat echt vol walging ernaar te kijken. Sorry.
Ik vind echt dat je dat anders zou moeten doen, want je bent nou eenmaal een beautyblogger en heel veel mensen kijken naar jouw swatches. Wat moet Maybelline hier wel niet van vinden, want ik neem aan dat je deze van het merk hebt gekregen.
Hierdoor kom ik echt minder vaak op je site omdat ik me zo stoor aan die vieze swatches. Kom op zeg, is het nou zo moeilijk? Je kan het ook gewoon met een lipkwastje doen zodat het mooi netjes is.
Groetjes, Marie

Jet -

Hoi Willemijn, de dames zijn ook niet snel tevreden! Blog je niet elke dag vanwege de studie, krijg je commentaar. Blog je – tijdens de spannende eerste dagen van je stage – wel iedere dag, krijg je weer commentaar op iets anders. Ik lees je blog met plezier. Haal er uit wat voor mij leuk is en laat de rest liggen. In tegenstelling tot Marie vind ik je neutrale ooglooks plezierig, ze brengen mij op ideeën. Niet iedereen is het zelfde. Gelukkig maar. Groeten aan Martine en succes met de stage. Jet

Ellen -

Ik vind de neutrale ooglooks ook niks mis mee. dat draag ik zelf ook. en ze lijken veel op elkaar. maar toch breng je me elke keer weer op ideeën.
De lipswatches zijn niet heel mooi aangebracht maar echt storend vind ik het niet.
Ik volg je blog al een heel tijdje en ik vind hem steeds leuker worden.

De lipsticks hebben mooie kleurtjes. Toch vind ik de prijs niet mis, wanneer er een actie komt overweeg ik ze misschien om te kopen eerder niet denk ik.

Jeanne -

Ik denk niet dat jij kunt oordelen over de mening van Maybelline, en je kunt al helemaal niet eisen dat Willemijn dit anders doet. Willemijn gaat voor neutrale looks, blijkbaar zoek jij iets anders. Dat kan, dan ga je daarvoor naar een andere blog. En de lipswatches? Die zijn prima, ik vind dat je een beetje overdrijft.

Make Up Monster -

Wat een zeurpiet. Ik vind de site super goed!

femketje -

super mooie kleuren 😀

Jeske -

Mooi. Maar overdag zou je de balsem toch ook eventueel kunnen vervangen door een transparante gloss voor het glansje of niet?

Willemijn -

Denk het wel, heb het nog niet geprobeerd omdat de balsem voor mij al genoeg glans geeft. :)

Aranka -

Ziet er erg mooi uit! Ook fijn dat hij lang blijft zitten 😀

Desiree -

Klinkt ideaal al vindt ik de kleuren niet zo.

Laura -

Nice! Eindelijk een lipstick die echt lang blijft zitten 😀

chantal -

Je hebt een leuke blog en je artikels vind ik ook super! Maar zou ik je misschien wat opbouwende kritiek mogen geven? Zoals je de lipstick hier hebt aangebracht, is niet echt netjes. Misschien dat je daar op zou kunnen oefenen? Op deze manier ziet het er namelijk niet echt ‘representatief’ uit. Herhaal; opbouwend he! Niet lullig bedoelt verder..

On topic; ze lijken me erg fijn! & prijs is helemaal leuk idd! :shopping:

Willemijn -

He Chantal! Bedankt voor je feedback, begrijp je helemaal en ben het met je eens! Soms speelt mijn gehaastheid een beetje parten met me haha. Ga d’r mee aan de slag! 😉

chantal -

Goed dat je het zo goed opneemt! & snap het helemaal, haha.

Zoals ik al zei; verder vind ik je stukjes super! :love:

Man Teng -

Wat ik me altijd afvraag bij deze producten is of je lippen niet snel uitdrogen? Ik heb namelijk heel snel droge lippen en velletjes, dus ik ben erg benieuwd.

Merel -

Zoiets heb ik ook maar dan van rimmel. Ik vind ze wel superfijn :)

PinkFairy -

Klinkt goed! Ben normaal geen fan van dubbelzijdige lipsticks… dan lijkt het of het zonder balsem je lippen enorm gaat uitdrogen.

Evelien -

Mooi! Ik vind wild berry en raspberry het mooist!

Suzanne -

nude pink vind ik mooi!

Barbara -

Wild Berry staat erg mooi bij jou, haalt je blauwe ogen naar voren!

Willemijn -

Aw thanks! Zelf vind ik hem ook het mooiste! 😀

Make Up Monster -

Bedankt voor de revieuw! Ik heb er deze week nog naar staan kijken maar er toch geen gekocht. Misschien toch maar eens terug naar de winkel! Wat ik rot vind aan de verpakking is dat je de kleur eigenlijk niet goed kan zien, toch wel belangrijk als je lipstick koopt. Zeker omdat de Kruidvat waar ik ze zag geen testers van deze lipstick had, dan word het toch een hele gok om een kleur te kiezen. Raspberry ziet er super mooi uit, misschien dat ik die maar eens ga halen.

Anne-Linda -

ze zijn leuk! ik heb er ook een maar dan van de vorige collectie ik heb de 160 glase rose het is een rood roze kleur. ik vind hem heel prettig en blijft ook lang zitten, al is het geen 12 uur zoals op mijn lipgloss staat. en ik denk ook niet dat deze nieuwe variant 24 uur blijft zitten, maar ik weet niet of ik hem ga kopen. misschien als ze ergens een leuke aanbieding hebben. ik zou dan voor de rode kleur gaan

Sharon -

Ik heb weleens zo’n soort waterproof lipstick gehad van m’n moeder, en toen kreeg ik hem er echt niet meer af haha! Maargoed, klinkt fijn, maar het zijn niet zo mijn kleurtjes..

Marieke -

Ziet er mooi uit!
Maar wordt die balsem niet op een gegeven moment helemaal vies door die gloss die je op je lippen hebt?

Nadia -

Nee want je lippen geven niet af 😉

Ps: Ik heb de oude versie gehad, en die was ook fijn, maar naar verloop van tijd beginnen je lippen te ‘brokkelen’. Heeft deze dat ook?

Willemijn -

Martine had het daar ook al over. Bij deze heb ik dar helemaal geen last van gehad, behalve toen ik het op een gegeven moment ging wrijven om te kijken of het er dan af ging (en toen wreef ik heel hard).

Willemijn -

Vooralsnog niets van gemerkt, mits je lang genoeg wacht zodat de kleur kan drogen! Ik was er ook bang voor maar hij blijft schoon gelukkig! :)

Silva -

Ik vind Wild Berry denk ik het mooist :)

Lies -

Zag ze vandaag nog liggen in de winkel, maar heb ze toch niet meegenomen. Misschien volgende keer toch maar doen? Thanx voor het leuke artikel!

Liefs, Lies

Eline -

zo, dat klinkt positief!

Josephine -

Oh die lijkt mij echt heel fijn, de prijs doet mij weer twijfelen. Ik vind vooral Nude Pink en Wild Berry erg mooi. Ook hele goede collage gemaakt, om het zo op te lossen!

MissBeautyEtc -

Mooie kleuren! Heb ze in België nog niet gezien!

Lieke -

Zien er mooi uit!

joy -

mooie kleurtjes hoorrr!

Marleen -

ik vind 14 euro persoonlijk wat duur, maar als er een 25% korting of 2+1 halen ofzo-actie is, ga ik deze zeker halen!
Ik vind alleen de kleuren niet zo heel mooi, ik hou meer van opopvallende kleurtjes. Maar jou staan ze wel leuk, vooral die rode!

Reageer ook