The Body Shop Sweet Lemon: Love it!

Vandaag een enthousiaste review. Ik heb namelijk de lekkerste bodyproducten ever gevonden! En nee, niet via internet of een of ander klein. moeilijk te vinden leuk boetiekje, maar ‘gewoon’ bij ‘The Body Shop’! Hoera! Het zijn namelijk de producten uit de Sweet Lemon lijn, een (voormalige) limited edition. Wat zijn ze heerlijk!

Ik kocht de producten in een cadeauset waar een puff, zeepje, scrub, douchegel en bodybutter in zat. De producten ruiken allemaal naar citroen (duh), maar dan ook naar échte citroen! Jummie! Vooral van de scrub ben ik een groot fan. Dit is namelijk zo’n scrub met olie erin waardoor je huid na het douche nog licht vettig is en ontzettend zacht wordt!!Woah, love it!

De geur is echt yum: échte citroen maar niet te. Vooral de bodybutter is lekker mild. De scrub is echt heerlijk: lekker grof, met olie erin en weer die heerlijke geur! Na het scrubben gebruik ik meestal geen douchegel meer want de scrub laat een lekker olie-laagje achter die je huid zacht maakt. Wanneer ik niet scrub, gebruik ik de douchegel. Samen met de puff krijg je super veel schuim en hoef je maar een beetje te gebruiken. Het zeepje ligt in mijn kledingkast waardoor mijn kleding lekker ruikt. De bodybutter is supervoedend en laat ook een lichtvettig laagje achter, waar ik persoonlijk wel van houd. De geur blijft ook lekker een tijdje hangen, maar is niet té aanwezig. Top!

De producten zijn ontzettend fijn, ik kan het niet veel anders zeggen eigenlijk. Ik ben gewoon verzot op de geur, haha.

Ik kocht deze producten in een cadeauset die in de sale was voor €16, een koopje! De cadeaudozen zijn weer uit de handel sinds de sale is afgelopen, maar de producten zijn gelukkig nog we los te koop en zijn opgenomen in het vaste assortiment (yay!). De echte aanraders zijn, als je het mij vraagt, de scrub, bodybutter en douchegel. De producten kosten tussen de €6 en €16.

Kende jij deze lijn al van The Body Shop? En van welke geur kan jij echt niet genoeg krijgen?

45 reacties

Marikee -

Leuk om te lezen dat je zo positief bent! Ik heb deze ook! :)

Jeanne -

Ik wil ‘m ook, haha. Ik hou echt ontzettend van de geur van citroen! Vooral als ik op een net schoongemaakte WC met reiniger met de geur van citroen kom, ik zou uren op die WC kunnen blijven zitten, hahaha. :)

Ramona -

Oeh, klinkt lekker!! Maar zou je misschien een keer een filmpje willen maken van je verzorgingsstash (bodylotions,douchegels enz) ??

Anne -

Ik ben niet erg gek op lemon geur, maar deze ruiken nog best goed vind ik!

Teddy -

Jeetje, dat kost echt geen drol! Heb zelf de scrub gehad, en vond m iets té lemony, maar smaken verschillen :jummie:

Willemijn -

Hihi, zo is het maar net 😉

Barbara -

Lemon trekt me eigenlijk helemaal niet, maar Mascha vindt hem ook al zo verukkelijk. Misschien toch eens een keer aan ruiken.

lin -

Oeh lekker! Ik heb precies hetzelfde setje gekocht ook in de sale, maar dan in moringa. Die boddybutter gebruik ik altijd (love it!) en nu was dit setje bijna even duur als de bodybutter! Scrub en alles nog niet gebruikt, maar krijg er helemaal zin in na dit artikeltje:D

Willemijn -

ohhh hmmmm, die is ook altijd heerlijk!

Desiree -

Lijkt mij ideaal voor in de zomer, lekker fris!

Bellenblaas. -

Klinkt heel fijn! :)
Komt er binnenkort nog een review over die beauty oil van het kruidvat? Ik ben er erg benieuwd naar!
XX.

myca -

zo heeerlijk he, ik hou ook echt van die geur
en die van cocos doet me ook wel goed :jep:

Silva -

Die producten lijken me heerlijk! Vooral de body butter 😀

samira -

TBS LOVE it !!!

Jessica -

Ik vind persoonlijk de geur van de scrub net iets te fel. Ik weet niet wat er precies zo door komt, maar het stoort met toch een beetje. De douchegel is perfect schuimend met de puff;
en ik vind het super dat de bodybutter net te fel van geur is.
Ik hou er niet zo van om uren lang naar citroen te ruiken.

Ik ben blij dat deze producten een zachte geur hebben. En niet te sterk. (behalve de scrub dan)

Marle -

Het ziet er echt heerlijk uit! Maar ik ben meer fan van wat zwoelere geuren in plaats van frisse.

José -

Toen ik las dat jij hem had gekocht ben ik naar the body shop gegaan. ik twijfelde maar dacht ; ach boeiend ik neem hem gewoon mee. ik bewaar het nog even tot het lente wordt denk ik. :love2:

Cindy -

Ik had de mango versie gekocht, maar de lemon rook ook erg lekker idd!

Marie -

Ziet er echt lekker uit 😉
x

DeeD -

Heb toevallig net de douchegel gekocht!! de bodylotion lijkt me trouwens ook erg fijn!

Aranka -

Klinkt echt heerlijk al die citroen producten, ik hou echt van geur (en de smaak haha).

Margaux -

O ik heb deze onlangs van 2 vriendinnen gekregen. Het ruikt zo lekker! Heb alleen nog maar de body butter gebruikt.

Wendy -

Oooh lekker! 😀 Ik heb alleen al zoveel bodybutters dat ik eerst die maar eens op ga maken, denk ik..

Esmay -

Ooooh, zo lekker!
Heb hem geroken en de winkel, en heb nu spijt dat ik em niet heb meegenomen !

sanne -

Ik vind alleen dat die scrub na een tijdje heel korrelig wordt en een beetje vies, maar dat zal wel aan mij liggen :p.

Marijke -

Mmm klinkt fijn!!

pamela -

ikk heb die voor kerst gehad alleen dan in Mango!! ook superlekker!
en een vanilla bodybutter van kerst collectie gekocht in de sale

Jeske -

Het klinkt ook echt super fijn!

Denice -

Nu wil ik dus echt naar TBS rennen voor die butter ;3

femketje -

ik ken deze lijn nog niet maar ben er wel benieuwt naar

worldlytreasury -

Hier nog een ENORME fan. Dit zijn echt DE producten voor iedereen die van citroentjes houdt!!!

Charlotte -

Supernice! Misschien moet ik in Grunn ook maar ff langs de bodyshop, kijken of ze nog toffe pakketten in de sale hebben :)

Ariska -

Ik ben gek op citroen geur, toen wij gingen winkelen was de grote set helaas al weg. Toen heb ik een bodyscrub met cranberry geur gekocht ook superdelicious!

Eline -

Heerlijke producten!

Tessa -

Lijkt me erg lekker ruiken!

Tessa -

Ik dacht erover dat pakket te kopen, maar ik vond hem niet lekker ruiken!
Wel een leuk idee een zeepje in je kast te leggen, ga ik maar eens doen met `Honey I washed the Kids’ van Lush :)

Maj-Britt -

Wat een leuk enthousiast artikel! =D
Ik ben helemaal weg van de Vitamine E lijn van TBS! Heerlijk, vooral de dag creme.

Marleen -

he wat een leuk idee, zeepje in je kast leggen! ben benieuwd of het echt werkt 😛

Merel -

Die heb ik ook! Het zijn mijn eerste TBS producten en ik ben er helemaal gek op 😀 :heart:

Suzy -

Citroooooooooooooooen! :heart: OMG heerlijk :heart:

Lee; -

Ik denk dat ik hem ook heeel lekker zal vinden! M’n moeder had een citroen douchegel van Weleda gekregen en daar ben ik nu ook helemaal verzot op 😀

Lieke -

Ow yes die wil ik ooooook! Hopen dat ze die hebben waar ik zaterdag heen ga: even googlen! ;p

chocoholic -

Jammer dat de sale afgelopen is… Of is dat deze week nog?

Caitlin -

Ik wilde hem ook kopen maar hier was die uitverkocht. Ik hartstikke balen, ik ben en echte sweet-lemon fan.

Charlotte -

Jaaaa, hier nog een Sweet Lemon-fan! Dit is wat mij betreft de beste geur ooit 😀 Yum!

Reageer ook