Stars Make-up Haven, 15 Eyeshadow Palette

Bijna twee maanden geleden vertelde ik jullie over Stars Make-up Haven (klik). Bij Stars Make-up Haven (SMH) kun je allemaal producten kopen om zelf palettes te maken, zoals lege palettes, magneetjes, lege pans, maar ook lipglosshulzen bijvoorbeeld. Sinds een poosje hebben ze ook hun eigen oogschaduws. Je kunt dan op hun sites je eigen palette ‘customizen’, dus zelf vullen met de oogschaduws naar keuze. Heel leuk concept! Diverse (Amerikaanse) bloggers waren erg enthousiast over SMH en ik werd zo benieuwd dat ik besloot te bestellen (klik).

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het palette is uiteindelijk heelhuids aangekomen op 13 december. Maar het ging niet zonder slag of stoot. Op 22 november heb ik besteld, maar op 6 december is het na meerdere malen gemaild te hebben, dan eindelijk verzonden. Pas na een laatste ‘dreigmailtje’ (lees: paypayclaim en negatieve review), kreeg ik een reactie met daarin een excuus (een van de oogschaduws was tijdelijk uitverkocht) en de belofte dat het direct verzonden zou worden mét extra goodie. Tsja, mail me dat dan meteen dat zit ik tenminste niet ergens op te wachten. Ook niet reageren op eerdere mailtjes is niet bepaald netjes van SMH. Erg jammer.

Maar hun belofte hebben ze waargemaakt: 7 dagen na hun reactie het ik het palette in huis. Eindelijk. Helaas was ik niet de enige die problemen ondervond met de verzending: ook Wendy van BlogginBeauties, Neon Rocks van Something Super Beautiful en ook een aantal lezers van LLG waaronder Rosa ondervonden problemen. Bij iedereen werd pas na herhaaldelijk mailen teruggemaild met excuses. Het lijkt wel alsof SMH alleen ‘dringende’ (lees kwade klanten) terugmailt en van de rest denkt ‘komt later wel’.

Maar goed, ik heb het gekregen en it better be nice! En gelukkig, dat is het. Ik ben er erg blij mee! Alles zat netjes verpakt in bubbeltjesfolie. De magneetjes krijg je er los bij en moet je in het palette plakken. Daarna plaats je de oogschaduws in het palette en ze blijven prima zitten!

Klik op de foto voor groter formaat

Rij 1: Bee’s Knee, Pink Opal, Creme Nude, Ciao Bella!, Breathless
Rij 2: Cashmere, Frenzy, Bamboo, Sex Pot, Charada
Rij 3: Chic, Dominatrix, Primal, Regal, Unzipped

Het palette is handig van formaat en ziet er netjes uit. Het enige waar ik me aan erger is het schuim dat in het palette zit waar je de oogschaduws in plaatst. Het wordt gauw een beetje viezig en schoonmaken gaat dan niet heel handig. Ik ben vast een beetje een pietlut hierin, maar ik vind het altijd fijn als mijn make-up er schoon en netjes uitziet en dat gaat zo iets minder makkelijk. Klein puntje. Aan de andere kant: doordat het schuim flexiebel is, friemel je de oogschaduws wel heel snel uit het palette.

Goed, terug naar de oogschaduws. De pans bevatten 1.3 gram en zijn goed gepigmenteerd. Ook geven de oogschaduws heel makkelijk af en ze voelen zacht aan. Ze blenden hierdoor ook heel fijn. Prettig om mee te werken dus. De swatches hieronder zijn droog gemaakt, met flits.

Bee’s Knee, Pink Opal, Creme Nude, Ciao Bella!, Breathless

Cashmere, Frenzy, Bamboo, Sex Pot, Charada

Chic, Dominatrix, Primal, Regal, Unzipped

Wat een kleur he! Vooral die donkere kleurtjes knallen echt van mijn ogen! En de oogschaduws werken echt superfijn! Ook houden ze een hele dag. Verder heb ik ook weinig last van fall out (wel je kwast aftikken natuurlijk). Jep, ik ben heel tevreden over deze oogschaduws!

Voor het palette, inclusief magneetjes, oogschaduws en verzendkosten betaalde ik $57,95 (€43,48). Ik had toen nog wel 20% korting. Had ik die niet gehad, was het $12 meer geweest. Maar dan nog had ik de prijs meer dan redelijk gevonden. De kwaliteit is echt goed en omgerekend betaal je dan inclusief het palette en de verzendkosten per oogschaduw €4,60. Da’s eigenlijk geen geld, zeker wanneer je het tegen de €11 kosten refil van MAC zet.

Als laatste nog even een kort filmpje over de oogschaduws.

Eindconclusie
Het product zelf is heel fijn, erg ben er erg blij mee! De kwaliteit is goed, de prijs is oke en ik ben blij met de kleuren die ik gekozen. Het is echt een super leuk concept en wat dat betreft echt een aanrader! Maar over de service van SMH ben ik helaas minder te spreken… Erg jammer dat zo’n product verkocht wordt door zo’n niet goed georganiseerde webshop. Uiteindelijk zal het er wel komen en er zijn ook mensen die wel direct een goede ervaring met SMH hebben gehad, maar als er wat problemen zijn, wees vooral niet te lief en stuur gelijk een mailtje. 

Wil je het er nou niet op wagen, misschien kun je beter via AllCosmeticsWholesale te bestellen, een shop waar ik heel goede ervaringen mee heb en altijd super snel verzendt. Volgensmij is het daar net zo duur, alleen de verzendkosten kunnen wel wat verschillen. Afgaande op enkel het product krijgt dit palette het volgende cijfer:

Product: 55/60
Prijs: 15/20
Gebruiksgemak: 8/10
Verpakking: 7/10

21 reacties

Annabelle -

wauw mooi zeg. :love:
maar wat heb je dan als goodie gekregen?

x

Vanessa -

love itt!! Ik wil het wel hebben..

Jeske -

Mooi pallette.

Ansje -

Super mooie kleurtjes, ideaal voor neutrale looks 😉

Jorna -

Wat een ontzettend gezeik @ StarsMake-upHaven. Ik ga mijn losse palettes dus mooi bij Coastal Scents bestellen. Fijn dat mijn gevoel mij niet in de steek gelaten heeft qua betrouwbaarheid van deze webshop. Jammer, Willemijn! Geniet wel lekker van je fijne palette. It’s gorgeous!

Cari -

Ik heb mijn palette ook bij Coastal Scents besteld en volgens mij zijn die Hotpots gewoon precies hetzelfde, alleen staat er iets anders onder op het tinnetje.

Rani -

Mooie palette & mooie kleuren! Alleen spijtig dat de eerste rij niet zoveel pigment heeft :)

janne -

waauuwww het zijn echt super mooie kleuren!

Silva -

Ik vind de kleurtjes echt supermooi, alleen ga ik dan wel ergens anders bestellen, ik hou niet van zoveel gedoe.

Mirte -

Wauw, dit is écht een mooi palette! :heart:

Eline -

Na al die hoororverhalen op twitter ga ik me hier echt niet aan wagen!

Sharon -

Ziet er prachtig uit, maar ik vind de prijs echt te hoog en die service lijkt me ook niet zo fijn..

femketje -

best mooie kleuren 😀

Josephine -

Wauw, ik vind deze kleurtjes bij elkaar heel bijzonder!

Teddy -

echt een prachtig palette, maar ik heb het geld er niet voor over helaas. Wel een leuk filmpje! :love:

Astrid -

mooi palette! Jammer van de service! 😮

Aranka -

Echt een geweldig palette, en prachtige kleuren!

PinkFairy -

Echt super mooie kleuren!!! Vooral die groene :heart:

Emilie -

Ik heb ook een pallette besteld, het small freestyle pallette. Bij mij werd het wel asap verzonden, alleen duurde het verzenden van amerika naar nederland best lang.

milou -

Heel mooi hoor!!

Mandy -

Mooi palette!

Reageer ook