This Months Favorites (november) – Willemijn

This Months Favorites

Zoals jullie van mij gewend zijn, verschijnt elke maand ‘This Months Favorites’. Mijn favoriete producten van de afgelopen maand op een rij. Maar niet alleen ik laat de favorieten van november zien, ook Martine doet deze maand mee! Die van haar kun je op een van de komende dagen lezen op LiveLifeGorgeous. Maar voor nu zijn eerst mijn favo’s aan de beurt!

P9268701 Bourjois Sweet Kiss Lipstick   Rose Séduisant

Bourjois Sweet Kiss Lipstick – Rose Séduisant
Ik heb een hele lichte huid en koele kleuren staan mij vaak erg mooi. Zo ook deze fijne lipstick van Bourjois. Echt de perfecte ‘berry’-kleur op mijn lippen. De lipstick glijdt ook lekker over je lippen, dus hij breng heel gemakkelijk aan. Ik heb hem de laatste met veel plezier gebruikt en daarom verdient ‘ie ook een plekje in deze lijst!

YvesRocherOranjebloesemhoning Yves Roche: Miel dOranger (Oranjebloesemhoning)

Yves Rocher Miel d’Oranger Body Cream
Oehh, dit is echt zo’n fijn product! Hij voedt mijn droge huid echt heerlijk en ik gebruik hem eigenlijk heel vaak als handcreme! Daarvoor voedt hij goed maar trekt ook snel genoeg in. Ook is het potje lekker klein en past dus makkelijk in mijn (hand)tas. Daarnaast houd ik van heerlijk geurende handcremes die matchen bij mijn parfum. En dat breng mij bij mijn volgende favoriet…

YvesRocherOranjebloesemhoning4 Yves Roche: Miel dOranger (Oranjebloesemhoning)

Yves Rocher Miel d’Oranger Eau de Parfum
Deze uds. Dit is een heerlijke geur, blijft lekker lang hangen en is ook nog eens lekker goedkoop. Ik ben echt dol op de geur van deze lijn van Yves Rocher dus logischerwijs ook op dit parfum. Mjam! Alleen een beetje jammer dat het een limited edition is…

OPI William Tell Me About OPI
Over deze nagellak hebben jullie vast al vaker gelezen op LiveLifeGorgeous. Ik beloof het, dit is echt de laatste keer dat ik ‘rave’ over deze nagellak. I just can’t help it, ik vind de kleur gewoon zó geweldig!!

28 Neutral Palette
Ik was ‘m eigenlijk een beetje vergeten maar ik en mijn 28 Neutral Palette hebben elkaar weer opnieuw gevonden! Wat een heerlijk palette is dit toch zeg met prachtige kleuren en fijne kwaliteit! Yay! Inmiddels ligt ‘ie weer bovenop mijn stapel met palettes en gebruik ik ‘m bijna elke dag.

Gamila Secret Face & Body Oil
Dit is een product waar jullie nog niets over gehoord hebben, maar zeker nog wel over zullen horen: de Face & Body Oil van Gamila Secret. Dit is een olie op basis van onder andere kruiden die een echte boost aan je huid heeft. Ik gebruik hem ‘s winters plaatselijk, op mijn wangen en neus gedurende de nacht en wanneer ik dan wakker word is mijn huid heerlijk zacht. Geen velletjes en een droog en trekkerig gevoel meer. Heerlijk! En hoewel ‘ie niet goedkoop is, is het wel degelijk een grote aanrader! Binnenkort meer over deze olie dus.

Zo, dit waren ze weer! Binnenkort kun je dus ook een overzicht van Martine’s favorieten van november zien. In december zal ik denk ik geen overzicht van de maandelijkse favorieten doen, maar een overzicht van mijn meest favoriete producten van heel 2010 (welke vast overeenkomsten zal gaan hebben met de maandelijkse favorieten). Goed idee?

In ieder geval ben ik voor nu benieuwd wat jouw favorieten van deze maand zijn! Deel ze met ons!

24 reacties

Samantha -

Leuke favorieten!

anita -

de gamilla secret is echt geweldig!!heb zowel de olie als de zeepjes! leuk weer!

Jeanne -

Fijne favorieten, zeker weten dat ik ga kijken of deze producten ook iets voor mij zijn! Mijn favorieten van deze maand;

Kérastase Elixir Ultime
Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Sigma Travel Kit Nice in Pink
Rituals It’s a wrap conditioner
L’oréal Elnett Satin Haarspray

Dat zijn ze wel, min of meer. Ik geniet enorm van deze producten, ze zijn gewoon erg goed vind ik!

katrien -

leuke dingen!
die favorieten van 2010 zie ik wel zitten ja 😀

Mariel -

Leuke favo’s!

Jeske -

Dat product van gamilla secret ziet er echt heel luxe uit =D

angelique -

Leuk! Ik vindt dat je blog/site de laatste tijd zo vooruit is gegaan! You go girl! 😡

PinkFairy -

Allemaal heerlijk en mooie dingetjes :)

Lianneke -

Het ziet er erg leuk uit! Ik ben benieuwd naar de olie!

Monique -

Oehh hele leuke producten!

Ik ben benieuwd naar je favoriete producten van 2010.

** Iets heel anders: komt er een kerstlook-filmpje? 😀

Silva -

Ik wil die 28 neutral palette! Mijn favoriet deze maand? Maybelline Colossal Volume, love it!

Romy -

Die nagellak is erg mooi! En het zijn echt hele mooie foto’s 😀

janne -

De lipstick ziet er zoo mooi uit!

- -

Ik heb het lakje van OPI ook, en inderdaad: wat een mooie lak! Maar dat zijn we gewend van OPI!

Teddy -

Leuke favorieten. Heb zet het 28 neutral palette ook en gebruik daar altijd standaard een highlighter uit! Het is echt een top palette. Ook die parfum van YR is heel lekker :)

Sharon -

Leuke favorieten! :) 28 neutrals palette is inderdaad heel mooi!

Esmay -

Leuke favorieten!
Die lipstick is zo mooi!

Lisa -

Leuke favorieten van de maand! Dat nagellakje lijkt mij inderdaad mooi :)

Angel -

Klinkt fijn! Mijn NYX jumbo eye pencils en ik zijn echt onafscheidelijk

Madelon -

Fijne producten 😀

Josephine -

Die lipstick van boourjois is zo mooi! Ben erg benieuwd naar het laatste product, misschien wel wat voor mij 😀

Ellen -

Ja leuk me leuk. Leuke foto’s en producten.
Staat alleen wel een klein foutje in. bij de eau de toilette van yves rocher staat eronder: deze uds. moet volgens mij deze dus. zijn.
Maar verder een leuk artikel;)

Eline -

Ik ben benieuwd naar die face en body oil!

anna -

Mooie foto’s!

Reageer ook