Mijn top 10: lipsticks

Ik ben een echte lipstickfreak. Voor mij geen lipgloss! Eerder hebben jullie mijn top 10 blushes gezien en vandaag deel ik met jullie mijn top 10 lipsticks. Het was moeilijk om mijn MAC lipsticks enigszins te rangschikken, ze zijn eigenlijk allemaal mijn absolute favoriet. De rest van de lipsticks zijn vooral gerangschikt op hoe vaak ik ze gebruik en voorkeur voor kleur want qua kwaliteit vind ik ze allemaal even fijn. Ook zijn er aan dit artikel weer swatches toegevoegd, net als bij mijn blush top 10.

Van sommige lipsticks moeten jullie nog een review lezen, die zitten eraan te komen! Maar voor nu weet je dan alvast dat ik ze erg fijn vind.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Pink Lilac,Maybelline ColorSensational Feel Pink,Catrice Absolut Moisture Spicy Coral,MAC MAC Red,MAC Chatterbox,Chanel English Rose,MAC Viva Glam Cindy,MAC Plumfull lipstick

Yves Saint Laurent Rouge Pur Pink Lilac,Maybelline ColorSensational Feel Pink,Catrice Absolut Moisture Spicy Coral,MAC MAC Red,MAC Chatterbox,Chanel English Rose,MAC Viva Glam Cindy,MAC Plumfull lipstick

Yves Saint Laurent Rouge Pur Pink Lilac,Maybelline ColorSensational Feel Pink,Catrice Absolut Moisture Spicy Coral,MAC MAC Red,MAC Chatterbox,Chanel English Rose,MAC Viva Glam Cindy,MAC Plumfull lipstick

1. MAC Viva Glam Cindy
Dit is echt een heerlijke kleur en ik gebruik ‘m erg veel. Het zacht rode en de glans in de lipstick vind ik erg mooi. Niet too much dus perfect om naar school te dragen of momenten dat je iets meer behouden moet zijn. Daarnaast vind ik de huls heel tof, plus het feit dat je een goed doel (het aidsfonds) steun.

2. MAC Plumful
Helemaal hip deze mooie, koele paarsroze tint. Het past helemaal mij dit seizoen! Hij voelt heerlijk zacht aan op mijn lippen en geeft glans (het is een Lustre finish). Staat mooi bij mijn bruine bril en nog beter bij koele tinten.

3. MAC MAC Red
Ik ben al een sucker voor lipsticks, maar maak ‘m rood en ik ben een dubbele sucker! Ik vind deze kleur echt geweldig en hij past perfect bij mijn huid. Ook blijft hij super goed zitten waardoor hij ook gewoon goed te dragen is. Geen zorgen om uitgelopen, vervaagde rode lippenstift dus.

4. MAC Chatterbox
Dit is echt een super toffe kleur en ik heb ‘m er veel gedragen deze zomer. Het is een mooie warme, roze koraalkleur. Ook gebruik ik de kleur wel eens als blush. Perfecti!

5. Catrice Absolut Moisture Spicy Coral
De Absolut Moisture lipsticks voelen heerlijk aan op de lippen! Ik heb er meerdere en vind ze allemaal erg fijn. Spicy Coral lijkt een beetje op Chatterbox, alleen iets minder fel. Lekker draagbaar, weer een mooie glans en best een leuke huls ook.

6. Maybelline ColorSensational Feel Pink
Hoewel hij een tikje uitdrogend is, is het wel een prachtige kleur! Daarnaast blijft hij super goed zitten en vind ik de huls erg mooi.

7. Yves Saint Laurent Rouge Pur Pink Lilac
Ik heb nog nooit zo’n zachte, romige lipstick gehad. Echt heerlijk, het is net een lippenbalsem. En de kleur is erg mooi, precies de goede lichtroze kleur voor mij. En de huls, tsja, daar moet je van houden en ik vind hem geweldig.

8. Chanel Rouge Hydrabase English Rose
Subtiel, maar toch een kleurtje en met een geweldige ‘staying power’. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon geweldig om te hebben en even naar te kijken wanneer je een lipstickje staat uit te kiezen. Of ben ik nu raar? 😉

9. Catrice Absolut Moisture Rose Glaze
Zoals ik al zei, de Absolut Moisture lipsticks zijn errug fijn en deze kleur is ook erg leuk. Ik draag ‘m altijd met veel plezier.

10. Catrice Ocean Sunrise (Limited Edition)
Ook weer zo’n lipstick die heerlijk op je lippen aanvoelt en je lippen een glansje geeft. Daar ben ik echt dol op, zoals je merkt. Het is een erg mooie ‘mijn-lippen-maar-dan-beter’ kleur. Niet te nude, noch te veel kleur.

MAC Viva Glam Cindy – MAC Chatterbox – MAC Plumful – MAC Mac Red – Yves Saint Laurent Pink Lilac

Yves Saint Laurent Rouge Pur Pink Lilac,Maybelline ColorSensational Feel Pink,Catrice Absolut Moisture Spicy Coral,MAC MAC Red,MAC Chatterbox,Chanel English Rose,MAC Viva Glam Cindy,MAC Plumfull lipstick
Chanel English Rose, Maybelline Feel Pink, Catrice Rose Glaze, Catrice Spicy Coral, Catrice Ocean Sunrise

Benieuwd naar de reviews die ik over het merendeel heb geschreven? Die kun je vinden door middel van het zoekbalkje bovenin de rechter kolom op je scherm te gebruiken. Tik gewoon de naam van de lipstick in en je vindt ‘m. Ook kun je zoeken onder de tag ‘Lipstick’.

Zo dit was mijn Top 10 Lipsticks. Nu zijn jullie aan de beurt! Deel met ons jouw 10 favoriete lipsticks! En als je er minder hebt, mag je natuurlijk ook een top 3, of top 5 maken.

30 reacties

Kim -

Zooo’n mooie kleuren!

Iris -

Lipsticks van the body shop! En rooodrooodrood.

marie -

MOoie kleuren maar ik vind dat ze nogal op elkaar lijken
x
m

Lisan -

haha we zien wel van welke kleur jij houdt! 😀

Cindy -

Mooie kleurtjes!

Maar het is wel Cyndi en niet Cindy (ik kan het weten haha xD)

Patricia -

Wauw echt allemaal hele mooie kleurtjes!
Liefs

Marcella -

Ik heb van cindy, de lipgloss. Die is ook heel mooi! 😉

Willemijn -

Nu al? Die zijn toch nog niet uit?

Esmay -

Lekker veel MACcies :P!
Ik hou ook erg van mijn MAC lipstick, maar ook wel van Rimmel en Bourjois. Het maakt mij niet zo heel veel uit! :)

nina -

je ziet wel duidelijk wat je lievelingskleur is, mooie lipsticks!

Dhini -

Moooi lipsticks stash

Teddy -

Wat een mooie lipsticks en de swatches zijn ook erg true to color!

Cari -

Erg mooie kleuren lipstick heb je, Willemijn!

Dit is mijn top 4;
1) Catrice: Ocean Sunrise
2) Arissa: Wink
3) NYX: Indian Pink
4) NYX: Tea Rose

Ik heb helaas nog niets van MAC…

Mariel -

Mooie lipsticks! :heart:

Es -

hele mooie kleuren!
Mijn favorieten zijn;
1. MAC Shy girl
2. Maybelinne 422 Coral Tonic
3. NYX Fig
4. L.A Girl pure ecstasy
5. Rimmel 026 Vintage

Verder vind ik lipsticks van de hema ook heel fijn, veel beter als andere budgetlipsticks:D

Pretty Beauty Land -

i love my nyx Tea Rose (L)

Frauke -

Mooi en ook mooie foto’s 😀

Sharon -

Ontzettend mooie lipsticks!

Sanne -

Mooie lipsticks(L). Ik vind lipsticks gaaf maar ik draag ze nooit. Maar die LE van catrice heb ik ook en die draag ik af en toe.

Loeder -

WOW Wat een mooie kleuren allemaal, erg gaaf!

Lauwchen -

Mooimooimooi! Enkel die rode is niet aan mij besteed.
Ik heb onlangs mijn eerste lipsticks besteld van NYX ^^ kan echt niet wachten tot ze aankomen! Het zijn allemaal nude en naturel kleurtjes. Loveeeee it!

Touch of Make-up -

Mooie kleuren:) Zou ze allemaal ook wel zelf willen hebben:) :blush:

Eline -

Zitten hele mooie kleuren tussen!

Sophie -

Ik heb er niet zoveel maar een paar van mijn favorieten:

Mac Fanfare (perfect bij mijn huidskleur, vooral zomer), Maybelline Coral fire (van de sweet sensationel), Catrice Spicy coral (gekocht naar aanleiding van jouw review), Mac viva glam V (mooi subtiel)en Catrice Nude Brown (van de nude sensation).

Stephanie! -

Ai wat een mooie lipsticks heb je willemijn! :dance:

Mijn top 5:

1) Rituals in ‘nude’ (heb m nog maar net, maar gebruik hem haast iedere dag!)

2) MAC in ‘brave red’ (een heerlijk mooie rode kleur!)

3) Nyx in ‘circe’ (mooie nude)

4) Rimmel in ‘Tulip pink’ (mooie felle koraalkleur)

5) Mac in ‘russian red’ (mooie donkerrode/bordeaux kleur, helemaal hot deze winter 😀 )

Ik moet wel binnekort even langs mac om een mooie roze en een nude lipstick in te slaan! En nog veel ander moois natuurlijk 😉

Amber -

Mooi, vooral die laatste 2 van Catrice!

Jeske -

MAC Chatterbox vind ik absoluut het mooiste als ik de swatches zo zie.

Annigje -

Mooie top 10! Ik vind de Catrice l/s erg mooi en fijn, zeker voor dat geld!

Ellyg -

Ik denk ook dat ik ongeveer dezelfde kleuren mooi vind! Ga je ze ook een keertje op je lippen laten zien? Dan vind ik dat de kleuren beter te beoordelen zijn, hope so!

Kimberly -

ik merk wel dat wij ongeveer dezelfde smaak hebben in lipstick kleur 😉 erg mooi, echt, vind ze echt stuk voor stuk prachtig :heart:

Reageer ook