Eyeko Chi Chi Polish & Punk Polish

Eyeko is op dreef! In November vorigjaar, April en Juli introduceerde Eyeko al nieuwe nagellakjes en ook nu voegt Eyeko weer twee nieuwe lakjes aan hun collectie toe: Chi Chi Polish en Punk Polish.

Chi Chi Polish ‘For Girlie Nails’ is een transparante lak met een flinke dosis glitters. Grote glitters, bijna een soort flakies. Zoals wel vaker met glitterlak het geval is, dekt hij niet heel snel. In plaats van verschillende laagjes aan te brengen ‘stippel’ ik de lak erop en dat werkt erg goed! Binnen één keer is het dan dekkend. Samen met een top coat blijft Chi Chi Polish heel goed zitten. Misschien wel een beetje te goed want eraf halen is echt een crime…

Punk Polish ‘For Neon Nail’s’ is, zoals de naam je misschien al doet vermoeden, is een neon roze nagellak. En dan bedoel ik echt felroze neon! Daarnaast heeft het ook nog een soort semi-matte finish. Niet echt glanzend, maar ook niet echt mat. Echt een tof kleurtje en hij dekte binnen één laagje! Blijven zitten doet ‘ie ook goed, zeker een dag of drie.

Chi Chi Polish, Punk Polish, Chi Chi Polish + Punk Polish

Zijn ze niet schattig? Vooral Chi Chi Polish is mijn favoriet! Beide lakjes lakken eigenlijk gewoon weer prima zoals eigenlijk elke nagellak van Eyeko. Ik heb eigenlijk nooit problemen mee en vind ze echt helemaal prima. Wil je meer over Eyeko lezen? Check dan deze tag! De lakjes van Eyko kosten 3,50 pond per stuk, maar zijn ook in ‘voordeelsets’ verkrijgbaar. Verzenden bij Eyeko is gratis.

30 reacties

Eva! -

vette kleurtjes!

Benthe -

Wat een leuke lakjes, die kleuren :heart:

Jeske -

Leuke lakjes weer.

Dees -

Wat heb je onder ChiChi zitten? =)
Ik heb ‘m nog geen 5 minuten geleden besteld! 😉

Joyce -

Super gave lakjes! :linlove:

Laura -

Echt hele mooie kleuren zijn dat!

Liefs,
Laura

Jellybean -

Mag ik even zeuren? Je schrijft de maanden van het jaar met hoofdletters. In het Engels zou dit kloppen, maar niet in het Nederlands…

Ellen -

ik vond die pink polish niet zo mooi, maar in combinatie met die andere is die egenlijk toch wel super mega vet. :heart:

Kim -

Ik vind beide kleuren ook erg leuk, ik heb ze ook en ben er erg blij mee :love:

Sabje -

Oehhhh beiden zijn erg mooi!

Mirte -

Chi Chi vind ik erg mooi! Ik heb een lakje waar hij volgens mij perfect over heen kan.

Marloes -

eigenlijk wel? 😉

Chayenne -

Punk Polish vind ik heel mooi.

Laura -

Chi Chi is gaaf 😀

Elisa -

Wauw, Chi Chi polish is zo ontzettend mooi!
En de flesjes zijn echt te leuk om waar te zijn!
Zou je misschien eens in een kort filmpje voor willen doen hoe je zo’n glitterige lak stippelend aanbrengt, zodat hij na één laagje al dekt?
Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar, lijkt me heel erg handig!
:heart:

Myca -

Super mooi lakje

Amber -

Chi Chi polish is echt leuk! ^^

Britt -

Die pink polish was er ook eerder in een klein potje maar die werd van de website gehaald -.-

Mariel -

Heel erg leuke kleurtjes!

Frauke -

Die Chi Chi is cooool 😀

Loeder -

ohh mooi zeg!

Birgit -

Wow echt ontzettend mooi!

Eline -

Die combinatie vind ik erg leuk!

Misslanghaar -

Punk polish was ik al nieuwsgierig naar! Ziet er erg mooi uit. Die met de glitters lijkt me zo lastig om eraf te halen

Milou -

Ik vind die Chi Chi zo mooi! Die verpakking is ook geweldig!

Kayla -

mooi! 😉

Amanda -

Punk Polisch is erg mooi, past helemaal bij mij!

Kirsten -

:xmas: wauw

Kirsten -

o die ; :xmas: hoorde er niet bij.

Reageer ook