Haul: CherryCulture.com

CherryCulture.com Haul

Een tijdje geleden zagen jullie al mijn CherryCulture bestellinglangs komen, in What’s on it’s Way. Gisteren heb ik mijn bestelling binnen gekregen en wilde hem, voordat ik de reviews doe, even met jullie delen. Ik ben namelijk helemaal happy met alle producten en ja, zelfs met de Wild and Crazy oogschaduws voor 1,50$! Deze zijn echt prachtig en de pigmentatie valt me alles mee. Daarnaast ben ik dol op mijn nieuwe nagellakje van Sinful Colors in Timbleberry. Dit is een felle koraal/oranje/roze/roze nagellak (je merkt het al, het is een apart kleurtje). Super zomers! En verder heb ik de dupe gevonden van MAC’s Chatterbox lipstick, namelijk Fig van NYX. Een leuke budgettip dus. Oh, en de Cream Blush van NYX is luvvv!

Reviews kun je uiteraard binnenkort hier lezen.

21 reacties

Tanja -

heey 😀 Leuke reviews maar ik had een vraagje hoe lang duurde het voordat je je bestelling binnen kreeg? en werden er nog extra kosten aan verbonden? bijv. dat je nog importkosten ofzo moest betalen?

xxxxx

Jeske -

Toffe aankoopjes!

Elisa -

Benieuwd naar de lipsticks en creamblush!

Samantha -

Leuke haul! Heb ooit mijn twee nyx cream blushes weg gedaan maar nadat ik erachter kwam dat ik ze natuurlijk ook als basis kan gebruiken voor de poederblush had ik spijt lol

Laetitia -

Dat lakje is echt supermooi!
En die oogschaduws zien er ook heel mooi uit!
x

Laura -

Heb net zulke lipsticks besteld op boozyshop.com in de kleuren margarita 597 en Twist 633.
Is mn eerste aankoop van NYX, ben benieuwd! :blush:

A* -

Ik heb je weer gezien vandaag! :haha: Ben benieuwd naar de reviews!

Willemijn -

Ooh?? Waar dan? Haha.

A* -

Je stond voor de Douglas te kletsen;)

Laura -

Ik ben erg benieuwd! 😀

Latoya -

Leuke bestelling! Vind dat lakje vooral erg gaaf! :)

Teddy-lovethatmakeup -

Wauw mooie bestelling zeg vooral die blush en lipsticks~

Lee; -

Ben benieuwd naar een review van de lipstick in ‘Fig’ Kun je misschien een battle maken tussen die van MAC ‘Chatterbox’ en die van NYX? 😉

Roxanne -

Wat zijn de verzendkosten??

Madelon -

Wat een geweldige kleurtjes!

Milou (Cherize) -

Ziet er allemaal leuk uit. Mooie kleuren ook!
Ben benieuwd naar de reviews (zeker van het lakje en de oogschaduws want die merken ken ik (nog) niet!)

Anne -

WHoee NYX lipsticks! Jeej!

Annigje -

Klinkt goed! Dat lakje viel me meteen op. Wauw, wat een super kleur!! :linlove: Precies die kleur zocht ik vorig jaar, maar nu heb ik een aantal kleuren die erop lijken, maar het net niet zijn.. Ik twijfel of ik deze nu ook aan ga schaffen. Ik wacht even af. Misschien plaats je wel een NOTD? 😉

Willemijn -

Die ga ik inderdaad plaatsen ergens in komende week :)

Mariska -

Leuke dingetjes!

Reageer ook