Warme wanten

C&A Wanten

HEMA, V&D, H&M, Pieces, Six en nog tig andere winkels heb een bezoekje gebracht in de hoop wanten te vinden. Ja, wanten, ja. En ze zijn wel te vinden hoor, tuurlijk, maar niet die ik wilde hebben. Namelijk vingerhandschoenen met want (een betere beschrijving zou ik niet weten). Je wel weet, met van die blote vingers waar je dan zo’n hele want overheen ‘flapt’. Vroeger noemde ik het altijd ‘zwervershandschoenen’ en waren ze verre van hip. Ik weet niet of ze nu hip zijn (fashionaddicts weten hierop misschien het antwoord?), maar hip of niet, ik vind ze geweldig! Ik vind ze namelijk zo schattig staan en daarnaast zijn ze heel praktisch. Je ‘flapt’ de bovenkant er af en je hebt blote vingers waarmee je tenminste makkelijk iets kunt pakken. Handig tijdens het shoppen, bijvoorbeeld, want dan hoef je niet bij het in en uit gaan van de winkel je wanten uit en aan te trekken.

C&A Wanten

Wanten grijs

Ennn, nu vraag jij je natuurlijk af waar ik ze dan gevonden heb. C&A! En omdat ze zo fijn zijn, heb ik ze gelijk in zowel grijs als bruin gekocht, matchend bij mijn shawls. En blijkbaar ben ik niet de enige die al naar ze opzoek is want ik werd aangesproken op straat door een meisje die wilde weten waar ik ze gekocht had! Leuk toch? Dus als jij ook nog opzoek bent naar dergelijke handsokken, je kunt ze dus vinden bij de C&A in een heleboel kleuren (o.a. zwart, grijs, bruin, rood, geel, groen) en kosten maar 6,95€.

23 reacties

Lin -

Heel leuk en schattig.
Ik heb een vraagje : Zijn ze ook verkrijgbaar in de Veritas?
Voordat ik er helemaal daar naartoe rij.

Laura -

wát een uitvinding. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ga ze zeker halen! Altijd dat gekloot met handschoen aan/uit als je iets wil pakken… Dit is echt superhandig!

Suus -

ooh wat schattig zijn ze zeg :linlove: , en inderdaad handig als je dingen vast wil pakken

Dhini -

Echt leuk!

Blauwe sokken -

haha geniaal: vingerhandschoenen met want! 😀
Maar ik snap wat je bedoeld (nadat ik de foto’s zag) en dat is wel heel handig ja! Zo had ik het nog niet eens bekeken: dat je het ‘flapje’ erafhaalt en gewoon alles normaal kunt pakken enzo!

Morgen dus even een bezoekje brengen aan de c&a! Thanks voor de tip haha! :)

Bregje -

ik heb leren wandjes, ik moet 3 kwartier fietsen en dan werken deze wandjes niet.
:( wel lief zijn ze.

Esther -

Ik heb nu toevallig handschoenen gekocht voor een euro. maar met mijn mini handen zijn handschoenen me ALTIJD te groot en deze niet. En het viel me gisternacht op de fiets toch effe op dat ze te koud waren =( dus als deze heel warm zijn ga ik ze misschien toch kopen

Lydia -

Mooi, daar had ik zelf nog niet aan gedacht. :) Ik alsmaar moeilijk doen met aan- en uittrekken . . .

Cynthia -

Vind ze echt suuuperleuk! Alleen ben bang dat ze niet warm genoeg zijn als het ECHT ECHT koud is buiten. Ik heb nu leren handschoenen voor als ik naar NY ga (heb ze nu ook al aan) en dan doe ik er in NY nog van die dunne thermo handschoentjes onder. Bij -15 zijn deze denk ik te ‘luchtdoorlatend’ zeg maar.

Willemijn -

Haha bij min 15 zekerweten te koud ja!! Poeh :xmas: Maar voor een Nederlands wintertje zijn ze prima :)

Jeske -

Handwantschoenen *persoonlijke bijnaam voor deze dingen* K vind ze cute.

Willemijn -

Haha die is ook leuk ja!

REBECCA -

Die zien er vet leuk uit !
bij C&A had ik nog nooit gekeken
dus ben suuuper blij met dit artikel :love:

ik snapte vrijwel gelijk je beschrijving
dus ik vind ‘m heel erg goed, haha

Annigje -

Ik heb zoiets nog nooit gezien! Ik vind ze wel heel erg grappig. 😉

Dit jaar heb ik lederen handschoenen gekocht. Ik hoop dat ze lekker warm zijn op de fiets, want ik heb snel last van dode vingers.

A* -

Erg leuk! Vind dit toch wat te koud, ik hou het bij mijn fleece gevoerde wantjes!

Milou (Cherise) -

Hihi, wat leuk!
Ik geloof dat die handschoenen zonder vingers ”ter wereld kwamen” doordat markt verkoopmensen in de winter geen koude handen wilden, maar met handschoenen geen kleingeld konden pakken.. Tadaah!
Maar of het waar is, geen idee :) Het klinkt wel logisch.

Mooi blauw en lief zo’n knoopje :)

Kiwi -

Ik heb gehoord dat de postbodes de brief niet meer konden vastpakken zonder die op de grond te laten vallen =D

Naomi -

Zo schattig! Ik heb ook gister een suuuuuper mooie shawl gekocht!
Totally love it!
xoxo

Kiwi -

Ow Myn Gosh!
Die heb ik ook! Maar dan in het zwart, en die knoop is een hartje =D

Laura -

Leuk zijn die, mijn vriendin heeft ze ook :heart:

Joyca -

Die ga ik ook kopen :)

Jessica -

Dat zijn glomits. Heel praktisch, leuk kleurtje ook.

mirte -

hihi wat schattig! je hebt ze trouwens ook bij de V&D

Reageer ook