Haul: Eyeko & NonPareilBoutique

Zoals je kunt horen is het (helaas) geen ‘ai, ai’ van Adele meer… YouTube is weer aan de gang met het audio-rechten gedoe (lees: waarschuwingen uitdelen en geluid verwijderen) en het laatste wat ik wil is dat het geluid van mijn filmpjes verwijderd wordt. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om vanaf nu muziek te gebruiken zonder rechten. Er staan nog een aantal filmpjes klaar met de oude intro, dus je zult nog wel een aantal filmpjes zien met deze oude intro. Maar daarna ga ik echt over op royalty free music. Als je nog meer ‘royalty free music’ weet, muziek zonder rechten dus, laat het me dan weten zodat ik leuke muziekjes kan blijven zetten bij de filmpjes!

21 reacties

Babette -

Welk liedje gebruik je eigenlijk voor dit filmpje?

Valeria -

Hoi,
iedereen zegt altijd dat op
nonpareillboutique verzendkosten gratis is
maar ik wil bestellen en dan moet ik verzendmethode kiezen
maar an komt er superveel verzendkosten bij
kan je me helpen ?
XX

Willemijn -

De verzendkosten daar zijn helaas niet gratis, maar juist best wel veel. Voor een paar dingen zit je soms al op 10$… Dus waarschijnlijk heb het wel goed gedaan. Zolang je ‘first class international’ oid hebt gedaan, zit je goed :)

A* -

Jammer van het muziekje maar vind deze ook wel prettig. Die bril staat echt goed zoals Anna al zei haha. Ben benieuwd naar de reviews!

Anna -

ik laat nooit een comment achter.. ik weet eigenlijk niet waarom, maar lees al tijden je website en vind het geweldig..
maar wilde nu toch even een comment achter laten want ik vind je bril echt geweldig haha.. het staat je zo goed! op de andere filmpjes had je hem niet op.
Je komt me zo bekend voor, heb je vast wel eens zien fietsen in Grunn :) ik zal volgende keer ook een comment achter laten hoor..

Willemijn -

He Anna! Dankje, wat een lieve comment! Dus ook een Grunn’er 😉 Leuk! Tot ‘een volgende keer’! xoxo

Marieke -

Ja hauls zijn inderdaad altijd leuk :dance:
leuke producten weer! en je hebt trouwens een leuke bril, staat je goed!
ja wel jammer van de intro inderdaad, maarja..

Cecile -

Leuk filmpje!!:D

Milou (Cherise) -

Leuk filmpje! Ik vind hauls altijd erg leuk om naar te kijken :-)
Speel je niet toevallig een instrument of zo? Dat je zelf een intro kan maken 😉

Bodine -

Die nude lipstick ziet er vrij donker uit, ben benieuwd hoe die je staat :) Anders kun je natuurlijk altijd kijken hoe het is met een glosje er overheen. Je kan inderdaad nagellakremover gebruiken voor die stickers, ik zelf gebruik gewoon stickerverwijderaar :)

Jolanda -

Hoi even een tip voor die stickers
leg de dop even in warm heet water dan kun je de sticker er zo afvegen.
En ik heb ook la colors pallettes 4 stuks en i love them!
EN die lipsticks van nyx ik heb creamy beige vind ik te donker.
En rea ook te donker terwijl op het plaatje het perfect lijkt.
En indian pink die is ook te donker super jammer:(
Maar ach.

Leuke spullen!

liefs

kersss1 -

leuk intro muziekje ook

Maryse -

Aaaah leuke spulletjes! I loooove de NYX jumbo eye pencils! Vind L.A. Colors tien keer niks! Benieuwd wat jij ervan vind. Trouwens, ik vind muziek bij je filmpjes niet echt heel erg nodig. Of nouja het voegt niet echt iets extra’s toe vind ik, ik kijk het toch voor de hauls, tutorials etc… xxx

Sandra -

Leuke spulletjes inderdaad!

overigens een tip met die stikkers: die dingen krijg je er nooit helemaal goed af, maar als je er met wat nagellak remover overheen gaat verwijder je ze wel goed.;)

Liefs,

Kim -

Leuk montuur! Toffe spulletjes ook :)

Dhini -

Leuk spullen

lois -

ah wat jammer dat je dat liedje niet meer mag gebruiken, vond het altijd zo’n leuk begin! :dance: ga straks thuis je filmpje pas kijken haha

anna -

Leuke spulletjes 😀
Waarom heb je de NYX en LA colors niet bij Boozyshop besteld?

Jeske -

omdat het via NPB volgens mij wel iets goedkoper is, zeker als je een actie mee pakt, ze hebben namelijk best regelmatig 20% korting enzo.

Willemijn -

Inderdaad 😉 Ik was deze keer anders 5€ duurder uit geweest als ik bij Boozyshop had besteld :)

anna -

Ooh okay, was gewoon benieuwd 😀

Reageer ook