Koopjes scoren op Ebay

Ebay is een walhalla voor de koopjesjagers onder ons. Sommige mensen krijgen voldoening uit uren lang speuren naar koopjes, in de winkel of op internet. Zelf heb ik daar niet altijd genoeg geduld voor. Maar soms, op een saaie zondag bijvoorbeeld, ga ik lekker op Ebay opzoek naar koopjes. En oh lord, daar zijn een boel koopjes te vinden!

sleutelhanger
Want, hoe vind je deze? Een sleutelhanger met een klokje er in. En dat allemaal ‘in een roze lieveheersbeestje’. Gescoord voor slechts 3,49€ inclusief verzendkosten vanuit China. Leuk voor de heb! Meer hierover natuurlijk, zodra ik hem ontvangen heb.


Een spiegeltje, 1,05€ wederom inclusief verzendkosten vanuit China. Hoe doen ze het, vraag je je af…

Maar ook Maybelline foundations voor 6€, Smashbox foundation primers voor 7,50€, lipsticks voor 2€ en ga zo maar door. Je moet het alleen even kunnen vinden. Ik begreep nooit hoe mensen daar van die spetterende koopjes vonden maar het antwoord is simpel. Je gaat naar Ebay, selecteert de categorie ‘Health & Beauty’ en daarna de subcategorie ‘Make-up’. Er staat dan al een lange lijst met producten. Nu kies je rechts bij ‘sort by’ de optie ‘Price + Shipping: lowest first’. Er wordt dan gevraagd je land en postcode in te vullen en tadaa, de leukste koopjes verschijnen. Nu kun je links nog weer filteren op producten, zoals ‘lipstick’, ‘lipgloss’,’tools’ enzovoorts.

Dus heb je eens tijd op een saaie zondag en heb je zin om koopjes te scoren, dan zou ik zeggen: check Ebay! Om via Ebay te kopen heb je trouwens wel een PayPal-account nodig. Lees hier hoe je die kunt aanmaken. Ben jij een koopjesjager? En misschien heb jij ook nog leuke tips waar en hoe je leuke koopjes kunt scoren (op Ebay)?

25 reacties

joline -

het is eigenlijk best wel grappig over hoe goedkoop mensen hun spullen aanbieden de verkopers die dus dingen an bieden voor 1 dollar zonder verzendkosten hebben een soort van abonoment bij de bezorgings maatschapij in hun land , eenamaal in nederland zal tnt die het hoogst waarschijnelijk bezorgt geen cent zien om dat de verkooper zegt ik heb gratis verzendig en jullie regelen het maar ik wil best bij betalen maar das nooit meer dan 5 cent .. en tnt kan het niet maken het paketje niet te bezorgen . (heel slecht voor hun reputatie ) gelukkig zijn er niet oneindig veel mensen die kopen op ebay in nederland .. en zal tnt hier eigenlijk weingig van merken .. het is best grappig om e zien dat een bedrijf wat eigenlijk zijn werknemers een soort van uitbuit ook zelf eensoortvan slachtoffer is 😛
nja toch interesant om te weten waarom wij zo goedkoop uitzijn op ebay :)

Lizzy -

Haha leuk! Inclusief verzendkosten? Wauw echt goedkoop ;D

Willemijn -

Eyeko heeft geen verzendkosten 😉

Angela -

Dat lieveheerstbeestje!!! <#

Marijne -

Wat een prachtig spiegeltje, zoek er zelf ook een.
Helaas allemaal rond de 12/13 euro :s

Mariët -

Ik snap nooit wat van ebay :$
moet wel ook eerlijk toegeven dat ik me er nog nooit echt in verdiept heb maar oke 😛
Hmm misschien moet ik dat toch maar eens doen! 😀

Cecarolien -

Hmm ik kan niks vinden of ik ben er niet geduldig genoeg voor.. kan ook :no:

ais -

GEWELDIGE tip!! Ik snapte het ook nooit, god ik heb voorlopig geen luie zondag (tentamens) maar deze post ga ik zeker opslaan! :yes:

Steffie -

Een tip voor de ebay verslaafden onder ons. E-bates. Het is een website met allermaal kortings coupons voor Amerikaanse winkels, zo ook voor ebay. Als je via e-bates naar ebay gaat krijg je 3% korting op je aankopen. Al je kortings geld wordt aan het eind van het jaar terug gestort op je paypal account. Wel het checken waard

Annelien -

hoe ze het doen? kinderarbeid!

maarja, wel leuke aankoopjes zeg 😀

Sanneke -

Leuk is dat he 😀
Je moet wel even de verkopers noemen, hoor haha

Cecarolien -

Oeee, ja dit ga ik vanavond ook even doen,effuh loeren of ik nog leuke dingen kan vinden die lekker goedkoop zijn! whieeee!! :jummie:

suzanne -

nieuwe van rimmel is dat
uit de exxagerate collectie

suzanne -

lippenstift van 3 euro komt deze week binnen 😀

mirte -

oh ik ben daar zo slecht in heh. Ik kan dat nooit vinden en koop het dan altijd te duur. echt erg

Cecarolien -

Whahaha ik ben er ook slecht in!dus ik schud je de hand :dance:

Denise JustPink -

Ik heb eigenlijk nog nooit via ebay gekocht 😛

ynes -

youtube?, ik bedoel ebay.
haha, was net een filmpje aant zien ^^

ynes -

jaa, ik snap dat niet.
ik zit altijd met verliefde ogen op youtube.
nu moet ik een ipod kabeltje hebben
(oude is stuk)
in de winkel istie 10 euro, ik even op ebay kijken, 3 dollar.
huh? 😛
dus denk dat ik maar 2 van ebay ga halen.
voor elke pc 1 :yes:

Benthe -

Ik ben niet zo’n koopjesjager, daar heb ik heb papa voor. Die vind het leuk om alle PC spullen te kijken, of gewoon wat er binnen een minuut afloopt van alle categorien aan te klikken en dan net op het laatste moment te gaan bieden. SD kaartjes van 4 GB voor 2 euro 😀 Ook als ik iets van Ebay koop, gaat papa er voor zitten om in de laatste 10 seconden te bieden.

Willemijn -

Haha dat is handig zeg! Doe mij er ook 1 😉

Milou -

Yay, Ebay!
Koopjes jagen is zeker leuk :-)
Soms moet je wel oppassen dat je geen ”fake” product koopt, om het zo maar te zeggen. Wat heb jij ook een leuke spulletjes gekocht zeg :-) Enne, natuurlijk betalen via Paypal 😉

Ik vind Ebay ook erg tof als je bijvoorbeeld een bepaald make-up merk wilt uitproberen maar niet meteen een smak geld wilt betalen. Meestal kun je het goedkoper vinden op Ebay!

Emma -

Ik hou van Ebay, al heb ik ook al wat miskoopjes gedaan. Mijn Hello Kitty muis en toetsenbord waren binnen 2 weken kapot, en mijn HK horloge loopt niet helemaal goed. Als het 12 uur is, is de kleine wijzer nog niet helemaal boven wat het nogal ingewikkeld maakt.
Maar ik heb vooral hele leuke dingen gekocht. Mooie paletten en coole lipstains!

Reageer ook