Etsy

Etsy

Etsy is als marktplaats, maar dan leuker. Op Etsy vind je namelijk allemaal verkopers die hun zelf gemaakte dingen verkopen. En dan kan van alles zijn: van sjaals tot tassen en van zeep tot brushroll’s. Heel leuk om rond te snuffelen en nog leuker om te kopen. Ook zijn al die dingen natuurlijk leuk om cadeau te geven!

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze ‘home made brush roll’? Voor zo’n 15$ heb je een unieke brush roll. How cool? Zoek gewoon op ‘brush roll’ en je vind er tig om uit te kiezen.

Of wat dacht je van een leuk make-up tasje? Zoek op ‘make-up bag’ en ook hier van vind je er véél, allemaal rond de 13$.

En ook sieraden vind je dus op Etsy! Ik ben in love met deze armband. Voor 18$ bij verkoper LostAndFawned.

Deze zou ik wel graag van de kerstman willen hebben dit jaar, *wink*. Helaas wel wat aan de dure kant, 45$ bij verkoper CozyGirlDesigns.

kerstballen
En nu we het over kerst hebben, wat een prachtige kerstballen! Negen stuks voor 36$ van verkoper AlicesLookingGlass. Oke, heel duur maar ook héél mooi.

Etsy is dus zeker een leuke site om eens rond te neuzen. Ik weet al waar ik dit jaar mijn cadeautjes in ga slaan! Kennen jullie Etsy al en zo ja, wat zijn jouw ervaringen met Etsy?

Cadeautip

11 reacties

Rafella -

Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een leuke dingetjes allemaal!

Blauwe sokken -

Ik kende het niet!
Ik ga het tippen aan een vriendin van me: ze heeft een eigen ‘lijn’ ontwikkeld (nouja, is nog in ontwikkeling) met twee poppetjes :) Ja klinkt lekker vaag ik weet het:P maar het is echt heel tof wat ze maakt!

Is het trouwens ook voor nederland zegmaar?

Willemijn -

Haha klinkt leuk! Nederlandse verkopers mogen daar gewoon verkopen ja, maar volgensmij is er niets zoiets in Nederland. Misschien een gat in de markt? Haha.

Lija -

Hele leuke spulletjes! Maar wel wat aan de dure kant idd. Dat weerhoud me er toch van iets te kopen.

aniek -

waaauw die sjaal !

Jeske -

Ja ze hebben echt toffe dingen daar, maar ik heb d’r nog nooit wat gekocht.

Cindy -

Etsy is geweldig, heb er al regelmatig wat gekocht, van bodylotion tot parfumolie tot een mooie ketting voor mijn moeder. En het is heel fijn dat je de bestelstatus kan volgen.
Ik kan er uren rondsurfen, heerlijke site !

Carmen -

Deze lurker laat ook eens een berichtje achter, haha 😀 Ziet er inderdaad heel leuk uit! Ik heb daar een keer een hele mooie speld voor in m’n haar gekocht. Een soort van bloem achtig iets 😛 Ik weet alleen niet meer bij welke verkoper…

Leuke site, ga zo door 😀

Willemijn -

Hee Lurker, haha! Gezellig 😉

Carmen -

Hahahaha, Ja hè? 😛 Misschien ga ik voortaan maar altijd comments achter laten. Dat is wel zo leuk als jij zo goed aan een artikel hebt gewerkt! :)

Willemijn -

Ja leuk, moet je doen :yay: !

Reageer ook