Deep Skincare Revelations

Deep skincare Revelations

Ik schreef al eerder over Deep Skincare (klik!) en nu lees je hier weer een review van een aantal heerlijke producten uit de shop. Dit keer is het, het pakket ‘Revelations’ (een cadeauset voor Haar). In het pakket zit de Softening Body Milk, de Serene Massage Oils in de geur Cocoa Sublime en de Calming Body Crystals in Cocoa Sublime. Het pakket kost 34,95€. De producten zijn ook los verkrijgbaar.

Het pakket zit heel goed en mooi verpakt. Alle producten zitten namelijk in een zwart tasje wat in een mooie zwarte cadeaudoos zit. Als je dit cadeau wilt geven, hoef je het dus niet meer in te pakken! Dat alles wordt verstuurd in een doos met beschermend materiaal. Maar wat vind ik van de inhoud?

deep skincare body milk

Softening Body Milk
Deze bodylotion is geschikt voor de rijpere of gevoelige huid. Dit product zit weer in de mooie vertrouwde fles met pompje (want bijna alles van Deep Skincare zit in zo’n fles). Het werkt heel fijn en hygiënisch. Het is een hele zachte milk die je heel goed kunt uitsmeren. Je hebt dus niet veel nodig. Ook trekt het product snel in, wat handig is want dan kun je je gelijk aankleden bijvoorbeeld. Wat betreft de geur, die is vrij neutraal. Het heeft een typische ‘bodylotion-geur’. Ik weet niet precies hoe ik die kan omschrijven maar hij doet me denken aan de geur van de bodymilk van Nivea in zo’n lelijke blauwe plastic fles. Over all: fijne bodymilk die zacht is voor je huid. Deze bodymilk kost 15,77€.

deep skincare massage olie

Serene Massage Oils
Ook hier weer in de vertrouwde fles. Het heeft een apart geurtje, cocoa achtig geurtje (zoals de naam al doet vermoeden) die niet heel sterk is. Dit vind ik persoonlijk wel fijn, aangezien je deze olie ook als massage olie voor je gezicht kunt gebruiken. Dan wil je liever niet een te sterke geur. De olie is vrij dun waardoor je ook hier niet heel veel nodig hebt. Zuinig in gebruik dus. Het fijne aan deze olie vind ik, is dat hij je huid een beetje opwarmt als je hem masseert. Dit product kun je ook als badolie gebruiken en kost 12,14€.

Deep skincare body crystals

Calming Body Crystals
Deze pot is echt HUGE en met het zout wat er in zit kun je jezelf echt heerlijk scrubben! Het zout is heel fijn waardoor je een zachte scrubmassage krijgt. Het is niet bedoeld voor een grove scrubbeurt, maar voor een ontspannende scrubbeurt.

scrub zout

De geur is het zelfde als de massage olie. Een licht zoete, cocoa geur die niet te sterk is. Dit product kun je ook als badzout gebruiken en kost 12,73€ wat ik niet veel vind voor zo’n grote pot.

Je merkt het al, ik vind het een fijn pakket. Ik vind dit ook een perfect pakket om cadeau te geven aan een (oudere) vrouw. De samenstelling van de geuren klopt, de producten passen bij elkaar en het ziet er allemaal heel luxe uit. Zeker met het oog op de feestagen is dit pakket net even leuker om te krijgen dan zo’n standaard pakket van Dove of Mexx.

Het leukste voor jullie komt nu: je kunt dit pakket winnen bij Deep Skincare. Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven op de nieuwsbrief. Dat kan via deze link. Doe het zo snel mogelijk om kans te maken op dit heerlijke verwenpakket!

17 reacties

Channah -

Ik heb me aangemeld, nou nog wachten! :ziek:

Tamarah -

:linlove: Owww ik ook, ik ook!

Jessica -

Superleuke actie! :heart:
Heb me ingeschreven:
bij naam mijn voor+achternaam en heb speciaal tussen haakjes
(Live Life Gorgeous) geschreven.

Cecarolien -

Hahaha ik zie het nu ook pas hoor Laura;) je bent dus niet de enige 😉 leuke actie!:D :kiss:

Laura -

Oh, ik heb hier waarschijnlijk overheen gelezen…
Wat een leuke actie, Willemijn!

Elien -

Oeh, ik heb me ingeschreven :)

Kizzy -

Heb me ook aangemeld!

Ilona -

Lekker zeg!! Heb me meteen aangemeld. Leuke actie! :linlove:

Massage Amsterdam -

Is dit ook in de natuurwinkel te koop?

Mariët -

Oehh nice! Ik ga me zeker weten aanmelden, want deze Deep Skincare producten lijken me heeeerlijk! :)

Moriam -

Hi Martine,

In ons systeem zien welke email adressen zijn aangemeld. Omdat jij een bijzonder gebruikersnaam hebt 😉 weten wij al welke email adres van jouw is 😉

Leuk dat je meedoet en veel succes!

Groet,
Moriam

Une Mademoiselle AKA Martine -

Goed review! Ik heb me aangemeld, maar een vraagje, hoe weet jij nu dat ik me heb aangemeld?

Groetjes Martine

Willemijn -

Dat weet ik niet, maar bij Deep Skincare wel 😉

Milou -

Het ziet er allemaal zo lekker uit :-)
Maar van alle soort producten (scrub, bodybutter/lotion/milk etc.) heb ik eigenlijk al iets en dan vind ik het weer net iets te duur om ook nog aan te schaffen. Maar er komt een dag… 😉

maria van der velden -

helemaal te gek ,misschien heb ik nu eens geluk om iets te winnen maar ben met monstertjes ook kei blij

doeiiiiiiiiiiii

Denise JustPink -

Die producten lijken me echt super lekker! Vooral die massage olie!

Dhini -

Leuk!
Ik ga gelijk aanmelden 😀

Reageer ook