Deep Skincare

Deep Skincare

Deep Skincare is een prachtige, vrij nieuwe webshop met haar eigen verzorgingslijn genaamd ‘Deep’. Deep Skincare verdeelt haar producten in onder verschillende ‘moods’.  Er zijn er 10:

  • Relax (o.a. scrubs, maskers)
  • Soothe (o.a. massage olies, bodybalms) 
  • Revive (o.a. peelings, lippen, douchegels, gezichtsgels)
  • Happiness (o.a. badkristallen, bodylotions en facebalms)
  • Men (speciaal voor mannen)
  • Meditation (o.a. essentiële oliën)
  • Divine (cremes en serums voor het gezicht)
  • Pleasure (o.a. voor handen en voeten)
  • Sophistication (o.a. reiniging van de huid)
  • Harmony (paketten met verschillende producten er in)

Elke mood heeft verschillende producten in de lijn zitten. Het is dus niet zo dat elke mood aparte producten heeft, maar de mood staat voor het ‘gevoel’ wat je van het product krijgt. Elke mood heeft een eigen kleur. Ik heb twee producten uit de lijn ‘Sophistication’, een cleansing milk en een tonic.

Deep Skincare reiniging tonic

Gentle Cleansing Milk & Balancing Visage Tonic
Eigenlijk ga ik altijd voor de goedkope reiniging. Bij HEMA of Kruidvat heb je voor een paar euro een milk of een tonic. Ik dacht altijd ‘zolang het zijn werk maar doet’. Maar Deep Skincare heeft me met haar moods overtuigd. Waar ik anders altijd een hekel aan had, vind ik nu heerlijk om te doen. Want deze producten doen hun werk, net als de goedkope producten, maar dit ruikt en voelt ook nog eens zo lekker! Niet chemisch, zoals de HEMA producten, maar mild en natuurlijk. Ook is dit een van de weinige producten die niet prikken op mijn gevoelige wangen.

Ook over de verpakking ben ik heel erg te spreken. Het pompje werkt super hygiënisch. Er komt weinig lucht bij en de hoeveelheid is makkelijk te doseren. Door het donkere glas (de flesjes zijn van glas) komt er ook geen licht bij, wat waarschijnlijk de houdbaarheid van het product zeer ten goede komt.

Zelf heb ik een hele onrustige huid. Onzuiver, soms droog, soms vet. Deze producten werken voor mij heel goed. Zo drogen namelijk niet uit maar maken ook niet vet. Heel fijn. Al met al super fijne producten. Ze geven je een verzorgd en luxe gevoel. No more budget for me! Je betaalt wat meer (14,88€ voor de milk, 14,28€ voor de tonic), maar dan heb je ook een verwennerijtje voor je huid én jezelf. Deze producten en meer kun je online kopen bij Deep Skincare en met de code ‘Deep_Welkom’ krijg je 20% korting!

8 reacties

Beitjuh -

wow goede review, ik had al bij mascha online iets gelezen maar met alle respect naar haar dit vind ik echt een stuk beter. :)(maar ze had wel een scrub en voor haar vriend dus andere producten uit de lijn) thanks, ben nu echt benieuwd naar ze

lin -

Klinkt goed! Even een vraagje: zit er alcohol of parfum in de producten?? :)

Moriam -

Beste Lin, De Balacing Visage Tonic en de Gentle Cleansing Milk bevatten beide alcohol en parfum zij het met mate, met andere woorden geen overdadige geuren.

Lieke -

Dat klinkt goed! en goede service zo te lezen!!!

Alleen ik heb nog 2 flessen staan…
(en ik blijf maar nieuw bestellen en kopen haahah)

Esther -

De producten zien er leuk uit. :yay:

Melissa -

Goede review, ik ben helemaal om! 😀 Ik wil ook zo’n tonic want met 20% korting is die nog maar iets van 10 euro:) Alleen je kortingscode werkt niet.. Ik heb alles geprobeerd, met/zonder hoofdletters, met of zonder het lage streepje en/of de komma’s, maar hij werkt niet! :(

Willemijn -

:) Dan zou ik even mailen naar Deep Skincare, ik heb de code doorgekregen van de eigenaar dus hij zou moeten werken. Je kunt contact met ze opnemen via de site.

Hopelijk lost het zich op want de producten zijn zo jummie 😉

Moriam -

Beste Melissa, door een klein foutje werkte de code inderdaad niet maar dit hebben we inmiddels hersteld en de code is weer actief! Plaats je bestelling opnieuw en we sturen je een kleine extra voor het ongemak. Groet, Moriam, Deep Skincare

Reageer ook