De Zeperij

Voor als je het nog niet wist, ik ben dol op ambachtelijk gemaakte spulletjes. Je kunt me er midden in de nacht voor wakker maken, ik kan er stad en land (op internet) voor af zoeken en ik geniet er altijd van. Ik was daarom ook heel blij toen Christien van De Zeperij contact met mij opnam en mij tipte over haar shop! Ik kreeg van haar een aantal samples van ‘jummie producten’.

Geurtaartje zeperij

Dit is een geurtaartje (ook wel Soy Scents of Wax Tarts). Dat is een geurblokje die je in een oliebrander kunt doen en dat verspreidt dan een heerlijke geur. Dit blokje heeft de geur ‘Spring Garden’. Het leuke is dat het ook echt in een mini cupcakevormpje zit! Je zou het bijna op willen eten.

white tea zeep

Dit is de zeep ‘White Tea’, mijn absolute favoriet uit het pakketje. Hij ruikt zó lekker. Een lichte frisse geur waarin je ook echt te geur van witte thee ruikt. Dat lichte bittere geurtje. Nu klinkt dit vast heel vies, maar believe me, it smels good… Heel handig is de ‘bijsluiter’ die bij elke zeep is bijgevoegd. Daarin kun je lezen wat de ingrediënten zijn. Heel handig.

Dit vind ik een heel mooi zeepje (hja, dat kan ook!). De verschillende kleuren en de vorm vind ik echt heel mooi. Je zou ‘m zo voor de sier ergens neerleggen. De geur is lekker, maar wat voor geur het is kan ik je niet vertellen. Ik kan het niet goed plaatsen.

Dit vind ik ook een hele mooie zeep, met de verschillende kleuren er in. Het is een rozenzeep en daar moet je van houden. Ik vind het best wel lekker, maar misschien vind jij de geur wel vreselijk. De zeep schuimt goed, wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind.

Bruisbal

Deze leuk verpakte bruisbal heb ik nog niet geprobeerd (ik wacht tot ik weer eens bij mijn ouders ben, dan ga ik daar lekker badderen) maar ik kan je vertellen dat ‘ie wel lekker ruikt! En wat is er nou niet leuk aan een bruisbal? Je kunt ‘m ook gebruiken als bruisbal voor in je voetenbadje!

bodybutter

Dit zijn testertjes van de bodybutter en de bodycreme. Ik weet niet of je wel eens sheabutter geroken hebt? Maar daar ruikt de bodybutter naar! Wel oke, niet geweldig. Het fijne aan deze bodybutter is dat ‘ie heerlijk smelt op je huid en een licht olielaagje achter laat. Geweldige substantie. De bodycreme is er wel in verschillende geuren. Ik heb de geur lavendel. De bodycreme zelf is lekker. Maakt je huid lekker zacht en plakt niet. De geur ben ik alleen niet heel erg weg van. Lavendel is toch niet echt mijn geur.

Mijn aanraders zijn de White Tea zeep en de Bodybutter (ondanks de geur). Dan zijn, naar mijn mening, echte genotsproducten! De Zeperij is dus zeker een kijkje nemen waard!

7 reacties

teddy -

Echt super lief is die Christien van De Zeperij er loopt nu ook een winactie op mijn site van De Zeperij (geen reclame hoor) :jummie:
Ik vind deze site trouwens super

Marlinda -

Wat een leuke spulletjes! Ziet er echt lekker uit!

phoebe -

ziet er echt jummy uit 😡

beitjuh -

ooeww lucky you!! Ik zie id ook telkens meer die wax soy melts dingen ben er zo benieuwd naar!

Ramona -

Er gaat even iets mis met de eerste keer dat je de link geeft, hij linkt zeg maar naar je eigen website met die andere erachter aan 😉

Willemijn -

Oh wat gek, goed dat je het ff meldt 😉 Dankje!

Fleur -

Ik zit te kwijlen voor de computer :heart:

Reageer ook