Review NYX producten #1

joy cosmetics

Eerder kon je in dit filmpje al een haul zien, van mijn NYX bestelling. Vandaag lees je hier de review van de shop (service en verzending), de Semi-Permanent Lip Tint (maar naar mijn meing gewoon een letterlijke lippenSTIFT) en de Brush On Lipgloss.

Verzending
De verzending was echt tip top in orde. Gelijk na het betalen wordt het pakketje verzonden in een enveloppe met bubbeltjesfolie. Alle producten zitten ook per stuk verpakt in bubbeltjesfolie, mét een leuke sticker van de webshop, om het dicht te plakken. Als je vragen hebt over de verzending, de verzendskosten of combinatie van producten verzenden, kun je Joy gewoon mailen en al je vragen worden heel snel beantwoord. Voortaan bestel ik mijn NYX spulletjes bij Joy op Ebay. Goedkoper, snel en service.

Semi-permanent Lip Tint
Toen ik dit product bekeek dacht ik ‘oke, ik geloof niet dat dit iets is’. Maar eenmaal getest en ik ben overtuigd. Tried it, loved it, zullen we maar zeggen. Het is eigenlijk gewoon een stift, die je lippen een kleur geeft zonder dat het een laagje over je lippen legt. Het zelfde als een lipstain dus eigenlijk. 

semi-permanent NYX, wine lip tint

Swatches

swatch wine NYX, lip tint

NYX lip tint wine swatch

Omdat de kleur in je lippen trekt en ‘droog’ blijft, blijft de kleur heel lang zitten. Drinken, eten, zoenen, het blijft er op! En da’s natuurlijk heel fijn. Ik heb de Lip Tint in een vrij felle kleur, de kleur Wine.

Nu zou je denken, zijn er ook nadelen? Eh, ja. Het enige vervelende is dat de kleur niet heel makkelijk te verdelen en aan te brengen is. Van mij had de stift wel wat groter gemogen zodat je het gelijkmatiger en sneller aan kunt brengen. Maar hoewel dat fijner was geweest, werkt dit ook wel.

Overall ben ik echt heel blij met deze Lip Tint omdat hij lekker lang blijft zitten en ‘droog’ is in plaats van dat het een laag over je lippen legt.

Brush on Gloss
De verpakking.Heel geweldig vind ik ‘m niet. Het ‘handvat’ – of hoe je dat ding ook maar wilt noemen – pakt niet heel lekkervast en doordat het handvat zo lang is, lijkt de gloss veel groter dan dat hij eigenlijk is. Lichtelijk een gevalletje van gezichtsbedrog dus. E  dat is een minpuntje.

NYX Brush on Gloss Day dreamer

Maar dan hebben we eigenlijk ook gelijk alle minpunten van deze gloss gehad! Wat een heerlijke lipgloss is dit namelijk! De plakkerigheid van deze gloss is naar mijn mening namelijk precies goed! Ik hou niet van waterige glossjes, vooral omdat het er zo snel af gaat. Maar ik hou ook niet van mega plakkerige glossjes, omdat ik het echt een rotgevoel vind. En deze gloss, je raadt het al, zit er precies tussenin. Heel fijn!

Swatches

NYX Brush on Gloss Day dreamer

NYX day dreamer swatch

Het is een hele mooie kleur (genaamd ‘Day Dreamer’), die mooi dekt. Hierdoor draag je de kleur van de gloss ook echt en niet een combinatie van de gloss en de kleur van jouw lippen.

Overall ben ik ook hiermee, weer heel happy. Ik draag ‘m echt heel vaak, hij voelt fijn aan en het is een hele mooie, draagbare kleur.

6 reacties

Kletskous -

Mooi kleuren :)

stefanie -

hele mooie lipglossjes :)

Milou -

De lipgloss vind ik erg mooi :yes:

A* -

Ik was niet zo weg van de brush on gloss, doe mij de megashine maar, die zijn SUUUPER!

aniek -

die lipgloss is mooi ! :jummie:

Dhini -

Wat mooie kleur. love de laatste :love:

Reageer ook