Kaars&Zo

Kaars&Zo Massagekaars

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op bath & body crafts (ambachtelijke bad en body producten). Nu heb ik weer en geweldige shop gevonden: ‘Kaars&Zo’. Deze webshop verkoopt (massage)kaarsen, maar ook zepen, salt bars, scrubs, lip balms en bodylotions. Maar ze verkopen ook zelfgemaakte jam.

Massagekaars
Dit kannetje is echt perfect voor een massagekaars. Het is een mooi kannetje en hij schenkt perfect! De kaars heeft de geur van lavendel, maar is niet overheersend ofzo. Een prettige geur dus. Ze hebben verschillende soorten massagekaarsen, maar deze variant kost 9,75€.

Drop zeep
Deze zepen zijn bijna te mooi om te gebruiken. Vooral de dropzeep is prachtig en ruikt nog echt naar drop ook! De blauwe zeep, ‘Secret Love Poison’ ruikt ook heerlijk. Hoe hij ruikt kan ik alleen niet beschrijven, gewoon lekker… Beide zepen kosten 3,95€.

De zepen hieronder zijn zoutzepen, genaamd ‘Salt Soap Slices’. Een zoutzeep is een zeep met meer dan de helft van zijn eigen gewicht aan zout. Ik had nog nooit een zoutzeep gezien of gebruikt dus ik was heel benieuwd ernaar. Zoutzepen schijnen heavenly te zijn omdat ze tegen huidaandoeningen werken en zorgen voor een licht scrubbend effect. Zoutzepen zijn harder dan een ‘normale zeep’.

Zoutzeep

Zoutzeep
De bovenste is ‘Tropical Passion’, de onderste ‘Cocos’ And I’m in looooove met Cocos! Beide zepen kosten 4,95€.

Ik probeerde ze uit en ze zijn inderdaad heerlijk. Het licht scrubbende effect en het schuim zijn echt fijn voor je huid. De geuren van deze zepen zijn echt jummie. Dit zijn, samen met de massagekaars, mijn favoriete producten uit de bestelling!

Scrubzout

Hierboven zie je de zoutscrubs. En my god, wat ruiken die lekker! Ik heb ze in de geuren ‘Cocoladepret’ en ‘Opfrissertje. Opfrissertje is mijn favoriet, maar Chocoladepret is perfect voor in de winter! Het zout is gelukkig niet te grof, precies goed. Je kunt ze mengen met wat olijfolie, douchegel of bodylotion. Ook kun je het zout in je puff of handschoen doen en daar mee scrubben. Een zakje zoutscrub kost 1,50€ voor 50 gram.

De laatste producten komen van de lijn Por Ana. Een aparte productlijn van Kaars&Zo.

Por Ana
Dit is de body cream. Eerst vond ik de geur maar niets, maar na een tijdje begon ik ‘m toch lekker te vinden! Hij verzorgt fijn. Hij kost 8,95€ voor 50 mililiter.

Lip Balm berry
De lippenbalsem is echt heerlijk! Hij is niet te dik of te dun. Hij smeert oke en de geur (berry fruit) is delicious! Jummie. Ook zit er echt veel in de stick. Ik had me een kleinere (lees: smallere) stick voorgesteld, maar het is een aardige stick. Een stick kost 2,25€.

Al met al een geweldige shop! Heerlijke ambachtelijke producten, het ziet er perfect uit alles wordt heel netjes verpakt. En super professionele webshopdus. Need I say more? Klik hier om direct naar de shop te gaan.

9 reacties

joyca -

ziet er echt heerlijk uit.
je word er hebberig van.

Daisy -

Oee, hier ben ik zo’n fan van ! Wat heb je toch weer een geweldig shopje ontdekt. Ben echt heel benieuwd naar de massagekaars!

Willemijn -

It is lovely kan ik je vertellen 😉

Jeske -

Wauw, ben echt benieuwd naar de dropzeep. Hij is prachtig!

Denise - JustPink -

Die drop zeep ziet er echt mooi uit! Hou alleen niet zo van drop, haha.

Willemijn -

Haha! Gelukkig hoef je dit niet te eten 😉

Esther -

Die zeep ziet er echt heel erg mooi uit. Vooral die drop zeep. :sun:

Nicky -

Wat is die dropzeep mooi! oeh, ik denk dat ik weet wat ik voor sinterklaas ga kopen voor de oma’s… :love:

Willemijn -

Haha ik denk het ook 😉

Reageer ook