This months favorites (mei)

De maand is weer (bijna) afgelopen, dus een nieuwe ‘this months favorite’. Afgelopen maand (april) waren de Maybelline Mineral Power liquid foundation en de stippler kwast van Coastal scents mijn favorites. En ook deze maand heb ik weer een paar ‘fave’s’ gevonden:

Mei_fav

Je had het al wel kunnen raden na de review en FOTD: mijn GOSH Velvet Touch lipstick. Zoals je hebt kunnen lezen ben ik vol lof over dit geweldige product. Het kon dus ook niet anders dan dat deze beauty een ‘this months favorite’ zou worden.

Een tweede favorite van deze maand is toch ook echt mijn BeYu Catwalk Trio Eyeshadow. Het is gewoon een prachtige basisoogschaduw in naturel tinten. Ook is de lichte kleur één van de beste highlighters ever. Ik ben verkocht.

Links naar de reviews die ik over deze producten schreef:
De review van de GOSH Velvet Touch lipstick (66).
De review van de Catwalk Trio Eyeshadow (nr. 4).

Reageer ook