Sweetly You

Yes voor de meiden die in het buitenland kunnen/mogen bestellen: ik heb weer een aantal geweldige nieuwe producten gevonden van de webshop Sweetly You! Misschien heb je op Beautygloss er al wel eens iets over gelezen. Deze webshop wordt gerund door de ontzettend behulzame Kari Hoopes. Ik mocht van haar producten testen voor LiveLifeGorgeous. Dit is wat ik ontvangen heb:

Sweetly_you_3
Het doosje waarin de producten verpak twaren.

Sweetly You heeft lichaam- en bad/doucheproducten (bodylotions, scrubs, zeep, badzout en ook solid parfumes) die met de hand gemaakt worden en waarbij je vervolgens uit meer dan 50 geuren kunt kiezen. 

Het flesje, waarin 4 fl oz. in zit (118ml) is een ‘moisturizing spray lotion’. Ik hem ‘m in de geur van Green Tea and Cucumber die zacht, fris en licht zoet ruikt.. Heavenly I can tell!  Het is eigenlijk een vloeibare bodymilk die je op je lichaam spuit. Wat ik erg fijn vind aan aan deze vloeibare, in spuitflacon zittende, bodylotion is dat hij echt super snel intrekt doordat hij zo vloeibaar is! Zo handig om mee te nemen bijvoorbeeld of je, je snel moet aankleden en niet kunt wachten tot je bodylotion in getrokken is. *Spuit* *Spuit* and you’re ready to go!

Daarnaast die je twee ‘solid scents’. Dat is een vast parfum waar je ook uit meer dan 50 geuren kunt kiezen! Ik heb ‘Beautyful’ en ‘Pomgranate’. Beautyful was niet zo’n geslaagde keuze, het is zo’n bekend ‘oude vrouwen/wc-spray’ parfum. Pomgranate daarentegen is echt super lekker! Je hebt wel eens zo’n geur waaraan je maar blijft ruiken, dit is er zo een. Heerlijk! ….. Hij blijft ongeveer een halve dag zitten. Dus je moet af en toe even bijsmeren. Je doet denk ik heel lang met zo’n potje want er komt heel veel geur af van een klein ‘smeerseltje’.

Daarnaast zie je de Shea & Cocoa Butter Creme in de geur ‘Buttercream’. Toen ik het potje opende dacht ik ‘deze geur ken ik al’.. Maar ik wist niet gelijk waarvan. Even later wist ik het: hij ruikt naar het Montagne Jeunesse Skin Polisher masker! Echt super toevallig, want hij ze ruiken precies het zelfde. Echt een heerlijke warme en zoete geur. Je zou het bijna willen opeten. De geur blijft ook bijna de hele dag hangen, je hebt dus bijna geen parfum meer nodig. In dit potje zit 1.5 oz. (47,3 ml). Het is een dikke, witte creme (tussen een bodylotion en een bodybutter in). Deze trekt minder snel in en is vetter. Dus als je een droge huid hebt is deze meer geschikt als je als doeleinde hebt je huid intensief te verzorgen. Dit product is trouwens ook super geschikt als voet- of handcreme.

Je kunt goed zien aan de producten dat ze hand made zijn. De verpakkingen zijn simpel, omdat elke verpakking gelabeld wordt aan de geur. De verpakkingen zijn daardoor niet fabulous maar wel zeer cute en toch ook mooi omdat je echt ziet dat het hand made is! Ik heb een huge fan! I LOVE SWEETLY YOU, dat moge duidelijk zijn.