Coastal Scents Stuff

Hier de review over de gelliner en minerale oogschaduw/liner die ik bestelde bij Coastal Scents. Om te beginnen wat foto’s van de producten en swatches.

Cimg1449

Swatch_cs_gel_liner_oogschaduw_2

Zoals je ziet is de oogschaduw (genaamd Midnight Sky Shadow Liner) zo goed als mat. Er zit een heel klein glittertje in. De gelliner is echt ‘true black’. Ik heb het product aangebracht met een linerkwastje. Ik dacht dat je het product heel moeilijk op de kwast kon krijgen (omdat ik dat dat de substantie heel hard zou zijn) en je heel veel product zou moeten gebruiken. Maar het tegendeel is waar! Ik heb met één keer een, lichtjes een rondje door het potje draaien heel veel streepjes kunnen zetten (in het echt is de lijn nog 2x zo lang).

Ik had niet verwacht dat een gelliner zo fijn zou werken! Jullie zullen ‘m binnenkort wel zien verschijnen in Looks. Hij blijft ook heel lang zitten, ik hou ‘m gerust de hele dag op zonder te twijfelen of ‘ie uitloopt. Top dus! De oogschaduw is echt perfect voor een smokey eye. Ik heb wel paars, bruin, zwart en groentinten maar blauw ontbrak nog echt! Ik had verwacht dat er glitters in zaten, maar weet niet of ik ‘m mooier had gevonden met glitter. Mat kan namelijk ook vet staan! Dit zijn weer topproducten!

Reageer ook