BeYu Catwalk Trio Eyeshadow

Voor mijn verjaardag had ik onder andere een Douglasbon gekregen. Die wilde ik natuurlijk wel n’s gaan besteden… Dus ik heb een tijdje in de Douglas rond gelopen en ben uiteindelijk met een BeYu Catwalk Trio Eyeshadow (in nr. 4) de winkel uitgelopen ter waarde van 16,80€.

Cimg1399

De verpakking
Cimg1401

De binnenkant. Ik heb geen foto genomen van het doosje, want die is helemaal van spiegelend materiaal, waardoor je alleen maar mij of de camera in het doosje ziet.

Cimg1402

Swatches (droog aangebracht)

De oogschaduw is heel mooi van textuur omdat hij best zacht is, maar niet kruimelt als je met je kwast er over heen gaat. Ook is de pigmentatie heel mooi, de kleur komt precies op je huid zoals het er in het doosje uitziet. Je krijgt wat je ziet, zeg maar. Persoonlijk ga ik het kwastje niet gebruiken, want ik gebruik liever mijn eigen kwasten. Zoals je kunt zien, glimt de oogschaduw oog omdat er een heel ieniemini glitter in zit.

De prijs vind ik goed! Sommige zullen zeggen dat het duur is, maar per kleur betaal je 6,65€ wat voor de kwaliteit van deze oogschaduw echt niet duur is! Dankzij de pigmentatie hoef je helemaal niet veel te gebruiken.

Dit palet is echt perfect voor een mooie bruine smokeyeye! Ook kun je alle kleuren makkelijk combineren met andere kleuren. I like it!